Cuma, Mart 29, 2024

iPhone 12 için Çentiği Olmayan Konsept Tasarım

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 12’nin gelecek senenin sonlarında tanıtılması beklenirken bir tasarımcı telefon ile ilgili bir konsept tasarım oluşturdu. Apple analisti Ming-Chi Kuo yeni modelin iPhone 4 ile benzer bir tasarımı olacağını söyledi.

Bu konsept videoda ise modelin iPhone 5 benzediğini ve planlanan ile benzer bir durum olduğunu görüyoruz.Geçtiğimiz aylarda iPhone 11 serisini tükeciye sunan Apple, beklediği geri dönüşleri çok fazla bulamadı. Özellikle batarya ve donanımsal olarak çok büyük bir yenilik getirmediği için eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Bir tasarımcı, 2020 iPhone’u, dördüncü kamera lensi ve iPhone 5’e dayanan bir tasarımla hayal etti. Video, iPhone 12 için önerilen bu özellikleri zekice gösteriyor.

Videodan görüleceği gibi konsept tasarımda ekran 120 Hz yenilemeye sahip. Ayrıca iPhone 12 modelinin 4K HDR desteğine sahip olacağını ve tasarımının iPhone 5 modeline benzeyeceğini hayal ediyor. Tabi tüm bu özellikler için güçlü bir batarya şart. Zira önceki modellerde bu sorunun olduğunu varsayarsak yeni modelin bu soruna çözüm getirip getirmeyeceğini göreceğiz.

Belki de yeni tasarımda en çok heyecandıran şey modele 4. kameranın eklenmesi. Kamera 16MP lenslerden ve 3D derinlik sensörüne sahip. Video da belki de tek yanlış nokta LTE’nin göze çarpması olacaktır fakat iPhone 12 için 5G özelliğinin geleceği kesin.

Sinan Akyüz
Sinan Akyüz
Teknoloji ve bilim dünyasını yakından takip eden, geleceğin keşiflerine hayranlık duyan, yapay zeka, biyoteknoloji gibi alanlarda öğrenmeye ve bilgi paylaşmaya tutkuyla bağlıyım.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler