Pazar, Eylül 8, 2024

Batman: Arkham Trilogy için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

Batman: Arkham Trilogy için çıkış fragmanı yayınlandı. Batman Arkham serisi, süper kahraman oyunları arasında popüler olan serilerden biri oldu. Serinin ilk oyunu olan Arkham Asylum’dan başlayıp son oyunu olan Arkham Knight’a kadar serinin tüm oyunları sevildi ve oynandı. Serideki her oyun ise genel bir ortalamanın üstünde puan aldı.

Serideki en zayıf oyun olarak görülen Batman: Arkham Origins bile iyi diyebileceğimiz puanlar aldı ve sevildi. Bu üçlemenin yenilenmiş versiyonları ise geçtiğimiz yıllarda Playstation 4 ve Xbox One konsollarına gelmişti.

batman arkham trilogy 2 - PC Hocası

Warner Bros ise bu üçlemenin yeniden başka bir konsola geleceğini duyurmuştu. Bu konsolun da Nintendo Switch olduğunu açıklamışlardı. Şirket, oyun için bir çıkış fragmanı yayınladı.

Batman: Arkham Trilogy, Nintendo Switch’e Hangi Yeniliklerle Gelecek ?

Warner Bros Games, 2023 yaz aylarında, Batman Arkham oyunlarını Nintendo Switch‘e getireceğini duyurmuştu. Bunu duyan Nintendo Switch sahipleri ise heyecanla oyunu beklemeye başlamışlardı. Şirket, oyunun çıkış tarihi için resmi bir çıkış tarihi bile vermişti. Ancak sonradan bir açıklama yayınlayarak oyunu ertelediklerini duyurmuşlardı.

BENZER:  Call of Duty Serisi için Xbox Game Pass Açıklaması Geldi

Şimdi ise şirket, oyun için bir çıkış fragmanı yayınladı. Bu fragmanda da oyuna, Nintendo Switch versiyonu ile birlikte yeni olarak nelerin geleceğini öğrenmiş olduk. Batman: Arkham Knight oyunu için ilk günden kullanılabilir şekilde ücretsiz olarak The Batman kostümü oyuna eklenecek. Bu kostüm geçtiğimiz haftalarda, oyunun PC versiyonu için gelmişti ancak hemen kaldırılmıştı.

Bu versiyonla birlikte kostüm, oyunun çıkış gününde erişilebilir olacak. Kostüm, oyunun PC, Playstation ve Xbox versiyonları için ise Nintendo Switch versiyonundan 2 hafta geç olarak 15 Aralık’ta oyuna eklenecek.

batman arkham trilogy 3 - PC Hocası

Üçlemenin bu versiyonu tüm DLC’ler ile birlikte gelecek. En önemlisi ise bu DLC’lerde, Batman: Arkham Asylum oyununun sadece Playstation 3 versiyonunda bulunan Joker olarak oynama DLC’si de oyunun bu versiyonuyla birlikte gelecek. Batman: Arkham Trilogy, 1 Aralık’ta Nintendo Switch için çıkış yapacak.

silkroadgaminggentr
Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler