Çarşamba, Nisan 24, 2024

Battlefield 1 DLC Haritası Ücretsiz Hale Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 1 oyununun geliştiricisi DICE oyun içerisinde bulunan Nivelle Geceleri isimli haritanın Premium Pass ya da They Shall Not Pass genişletmesine bakmaksızın ücretsiz olarak her oyuncuya açık bir hale geleceğini duyurdu. Harita Kuzey Fransa’da gece vakti olarak oynanmakta. Nivelle Geceleri isimli harita kasım ayının başında PS4, Xbox One ve PC’de ücretsiz olacak.

Yaklaşık 100 yıl kadar önce, 23 Ekim 1917’nin sisli ve soğuk gecesinde Fransız Malmaison Muharebesi başladı. Kısıtlı hedefleri bulunan ve dikkatlice planlanmış bu taarruz, stratejik önem taşıyan ve sağlam tahkimatlı Chemin des Dames sırtını ele geçirmeye odaklıydı. Fransızlar, gelişmiş topçu taktikleri ve tank desteği sonucunda 1 Kasım’da bu sırtı Almanların elinden aldı.

battlefield 1 dlc haritasi ucretsiz hale geliyor makale ici 4

Kasım ayının başlarında Fransız ya da Alman ordusuyla Malmaison ve Soupir’in çamurlu savaş alanlarında çatışmaya Battlefield 1 hesabınız varsa artık siz de katılabilirsiniz. Ay ışığını, fenerleri ve karanlık gökyüzünü aydınlatan topçu ateşlerini iyi kullanmak ise haritanın önemli ipuçları arasında.

battlefield 1 dlc haritasi ucretsiz hale geliyor makale ici 3

Oyuna girip Sunucu Tarayıcı ile kontrol ettiğimde ise hala ücretsiz olarak gözükmüyordu. Sanırım gelmesi için biraz daha beklememiz gerekecek.

Kasım ayında ayrıca Battlefield 1‘in yeni Operasyon Harekatları da dikkat çekiyor. İlk Operasyon Harekatı olan Doğu Fırtınası’nı Kasım’ın başından itibaren oynanabilir duruma gelecek. Operasyon Harekatları’nda birçok Operasyon birbirine bağlanıp çok özel ödüller de eklenerek akıncılar ve müdafaacılar arasındaki cephe hattı çatışmalarını daha da büyük bir hale getirecek gibi duruyor. Yani şahsen ben iyi bir şey alabilmek için daha da can atarak oynayacağımı düşünüyorum.

 

Battlefield 1 PUBG gibi oyunlardan sonra unutulmuş gibi gözükse de oynayanlara tavsiyem Operasyon Harekatları’nı kaçırmayın. Konuyla ilgili gelişmeler olursa tekrar sizlere aktaracağım. Görüşmek üzere hocalar, sağlıcakla kalın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler