Cuma, Nisan 26, 2024

Rockstar’dan L.A Noire İçin 4K Fragman Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öncelikle her yazımda yaptığım gibi elimdeki konunun geçmişinden biraz değinmem gerekiyor : L.A Noire Rockstar Games (Yani GTA‘nın Yapımcı Firması) tarafından 2011 yılında yapılmış, benim oyunun ilk yarısında adeta “hayran gözler ile baktığım” bir suç-polisiye oyunu kankalar, oyunun geri kalan zamanında da sıkıntıdan kapatmıştım. L.A Noire’ın ilk yarısı o kadar güzel bir polisiye oyunuydu ki kendimi gerçekten bir polis gibi hissetmiştim, Cole Phelps‘in kapıyı çalıp “LSPD (oyundaki polis departmanının ismi)” demesi, silahın numarasını kendimiz bulmamız ve suçlunun ağzındaki baklayı sökemediğinizde amirinizin sizi azarlayarak geri içeri göndermesi olsun gerçekten 2011 yılına göre çok üst düzey kurgulardı. Hele ki olay yerlerinde suçu araştırırken aldığım zevki sanırsam hiçbir oyundan almadım, şu kadar deyim ki bu oyunu anlayabilmek için İngilizcemi bile geliştirdim.

Lafı Daha Fazla Uzatmadan Detayları Sizlerle Paylaşayım : 

1940’lı yıllarda Cole Phelps adındaki bir polis memurunun hikayesini yaklaşık 20-25 saatlik bir oynanış içeren polisiye türündeki Rockstar Games oyunu daha geniş bir paket ile 4K olarak çıkacak. Ayrıca PC oyuncuları için L.A. Noire: The VR Case Files adında bir VR deneyimi de olacak, bu noktada şöyle bir husus var ki HTC Vive ile kullanılabileceği yazıyor, farklı platformdaki VR cihazlarında uyumluluk olup olmadığını henüz bilmiyorum.

L.A Noire (Remastred) ; PS4, XBOX One, Nintende Switch ve PC’ye 14 Kasım tarihinde gelecek. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler