Cumartesi, Nisan 27, 2024

PUBG 12 Aralık’ta Xbox One’a Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft bu yılın başlarında PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununun resmi yayıncısı haline gelmişti. Aralık 12 tarihinde Xbox One’a gelecek olan PUBG yine erken erişim halinde gelecek fakat aralık ayının sonuna doğru da PC versiyonu da 1.0 olarak güncellenecek.

PUBG oyunu 100 kişinin bir uçaktan atlayarak şehir ve kasabaları yağmalamayla başlayan bir senaryoya sahip. Oyun Açlık Oyunları gibi insanları sürekli bir temas halinde tutmak için sürekli küçülen bir haritaya sahip.

Oyunu zaten çoğu kişi benden iyi biliyor ama yine de -imkansız olsa da- bu konuda bilgisi olmayan hocalar için bahsetmiş olayım. PUBG Mart ayından bu yana Steam’de beta olarak bulunmakla birlikte ve 8 milyondan fazla kopya sattı. Steam’in en popüler oyunlarından biri olan DOTA’yı ise Ağustos ayında 800.000 anlık oyuncuyla birlikte geçmişti. Ve geçen ay da 1.000.000 anlık oyuncuya ulaşmayı başarmıştı.

pubg 12 aralikta xbox onea geliyor makale ici

PUBG şirketinin CEO’su Chang Han Kim iki versiyonun birbiriyle farklı ilerlemesi konusunda “Xbox One versiyonu da aynı bilgisayardaki gibi sürekli özellik ve işlev bakımından değişecek ve sunulacak. Hem masaüstü hem de bilgisayar versiyonunu birbiriyle aynı hizada geliştirmek ise en büyük hedefimiz.” açıklamasında bulundu.

 

Microsoft ek olarak PUBG için Xbox’a özel 3 paketi de sınırlı olarak piyasaya sürecek fakat bu konuda hiçbir fiyat ya da süre bilgisi yok.

Xbox üzerinde ne kadar tercih edileceğini pek kestiremiyorum ama bilgisayar üzerindeki başarısı gözler önünde. Oyun aralık sürümünde betadan çıktığında ve 1.0 sürümü geldiğinde ise konuyla ilgili gelişmeleri tekrar sizlere aktaracağım. Görüşmek üzere hocalar, sağlıcakla kalın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler