Salı, Nisan 16, 2024

Assassin’s Creed Origins’den Yeni Bir Video Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

27 Ekimde severleri ile buluşacak oyundan fragman tarzı yeni bir video geldi. PlaySatation 4, Xbox One ve PC olmak üzere toplam 3 platform üzerinden oynanabilecek. Daha öncesinde 1 fragman ve oynanış videosu gelmişti. İlk fragman için Buraya, oynanış videosu için Buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer makalelerimde belirttiğim gibi oyun daha farklı mekanikler ile beraber gelecek. Antik mısır zamanında geçecek olaylar çöl ve piramitlerde koşturup savaşa bileceksiniz.

Ubisoft, bu sefer Assasin’s Creed oyunun hakkını vermek için 1 sene boyunca yeni devam oyunu çıkartmayacağını belirtmişti. O 1 sene içerisinde Origins’e yoğunlaşmış olan Ubisoft, hem oyunun fizik motorunu hemde mekanik olarak yenilediğini görüyoruz. Ben, oynanış ve fragmanları izlemiş birisi olarak oldukça iyi bir Assassin’s Creed oyunu bizi bekliyor diyebilirim.

Assassins Creed Originsden Yeni Bir Video Geldi 1

Assassins Creed Originsden Yeni Bir Video Geldi 3

Yeni gelen video ile sizleri baş başa bırakıyorum, iyi seyirler. İzledikten sonra “Assasin’s Creed, bu oyunu ile başarıyı yakalayabilecek mi?” sorusunu kendinize sorun ve cevabınızı bizlerle paylaşın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler