Çarşamba, Mayıs 8, 2024

LOL’ün Geliştiricisi Riot Games Yeni Oyunu İçin Hazırlıklara Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LOL‘ün yapımcıları çok uzun bir aradan sonra yeni bir oyun yapmaya karar verdiler. Riot Games artık sadece LOL’ün geliştiricisi olmayacak.

Hergün gelişen ve güzelleşen oyun sektöründeki köklü firmalar artık daha büyük adımlar atıyor. Bazı firmaların çıkardığı oyunlar aradan uzun yıllar geçmesine rağmen popülerliğini kaybetmiyor. Artık bu oyunların arasına daha güncel teknolojileri kullanarak yeni bir oyun eklemeyi düşünen Riot Games, 11 yıl aradan sonra ikinci büyük oyununu çıkarmaya hazırlanıyor.

riot games 2 min 1

Riot Games Yeni Oyununa Hazırlanıyor! 

Dünya genelinde en çok oynanılan oyunlardan birisi olan League of Legends‘in yapımcısı Riot Games, yaptığı açıklama ile birlikte yeni bir oyunu piyasaya süreceklerini duyurdu. Yeni bir projeye girmeye hazırlanan Riot Games, ekibinden ödün vererek bir grup geliştiriciyi  çıkaracakları oyun için ayıracak.

Riot Games’in yeni çıkaracağı oyunun, firmanın efsanesi olan LOL’e benzeyeceği belirtiliyor. Yine çok oyunculu seçeneği ile geliştirilecek olan oyun, en az League of Legends kadar başarılı olacak. Oyunun hikayesi gibi daha birçok bilginin belirtilmediği oyunun, şuanlık sadece online olacağı biliniyor.

riot games 1

Oyun hakkında Riot Games’in kurucuları Brandon Beck ve Marc Merill, “Büyük ve yetenekli bir takıma sahip olduğumuz için heyecanlıyız. Artık Riot Games’in sonundaki “s” harfini kullanarak yeri projeler üretmeye başlayabileceğiz.” açıklamasını yaptılar.

Konuşmalarına ” Tekrardan bu alana atlayıp çalışmaya başlamak için heyecanlıyız. Sizlerle de yakın zamanda ne üzerinde çalıştığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz. Hayalimizdeki işi yapmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.” cümleleriyle devam eden kurucular proje için son derece heyecanlı gibi görünüyorlar.

Oyunun nasıl olacağı hakkında pek bilgi bulunmasada, Riot Games artık yeni oyunu için hazırlanıyor. Sizce yeni oyun League of Legends kadar tutulur mu? Yoksa oyuncular eskiyi bırakamayıp LOL oynamaya devam mı ederler?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler