Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Battlefield 2042 Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 2042, çıktığı gün eleştiri bombardımanına tutulmuş ve optimizasyon sorunlarıyla gündeme gelmişti. Uzunca bir süre eleştirilerin odağında kalan oyun, sürekli güncelleme aldı ve bir noktadan sonra stabil hale gelmeyi başardı. Şu sıralar 4. Sezonuyla gündemde olan yapım için zaman zaman EA ve DICE’ın sürprizleri de devam ediyor. Son sürpriz oyunu denemeyen kullanıcıları sevindirecek zira Battlefield 2042 ücretsiz olarak denenebilecek.

EA tarafından başlatılan kampanya kapsamında Steam kullanıcıları oyunu deneyimleyebilecekler. Dilerseniz ücretsiz süre detaylarına geçelim.

Battlefield 2042 Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olacak?

Muhtemelen oyuncuların ilgisini yeniden toplamak ve 4. sezonu biraz daha öne taşımak adına yapılan kampanya, çok uzun süreli bir kampanya değil. Oyun 16 Mart tarihine kadar ücretsiz olarak denenebilecek.

Battlefield 2042

Bu süreçten sonra yapımın yeniden ücretli olarak sunulması söz konusu olacak. Şöyle güzel bir haber var ki yeni sezonları sunulan oyun için 16 Mart tarihine kadar büyük bir indirim de göreceğiz. Oyunun normal fiyatı 600 TL civarlarındayken, %70 indirim sonrasında 180 TL seviyesine kadar düştüğünü görüyoruz. Ayrıca Ultimate Edition paketinde de %55 oranında bir indirim yapılmış. Bu paket için de fiyat 494 TL seviyesine inmiş.

Battlefield 2042

Yine indirim için de son sürenin 16 Mart olarak belirlendiğini belirtmiş olalım. Unutmadan yapımın 4. sezonu Eleventh Hour da devam ediyor. Yeni sezon kapsamında oyuna eklenen araçlar ve silahlar var. Ayrıca EA tarafından belirtildiği üzere, Discarded haritasının yenilenmiş hali de yine 4. sezonda karşımıza çıkacak. Ama haritanın ne zaman oyuna ekleneceği konusunda bir bilgi yok. Biz şimdilik oyunu ücretsiz olarak denemek isteyenler için şuraya Steam linkini de eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler