Salı, Nisan 16, 2024

Battlefield 2042 v4.0 Güncellemesi ile Bir Çırpınış Daha

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 2042 v4.0 güncellemesi için ilk duyuru yapıldı. Duyuru yeni özellikleri anlatan bir sürüm notları duyurusu değil. EA DICE topluluk yöneticisi olan Kevin Johnson tarafından güncellemenin geleceği konusunda bir duyuru.

Bu güncelleme önemli çünkü Kevin Johnson paylaşımına göre söz konusu güncelleme, oyundaki tam 400 sorunu çözmeye odaklanacak. Zaten bunun için başlıkta son bir çırpınış ifadesini kullandım.

Battlefield 2042 v4.0 Güncellemesi Neyi Değiştirir?

Söylenen göre güncelleme oyunda yer alan 400 adet hatayı giderecek. En ince ayrıntılar üzerinde bile çalışıldığı söyleniyor.

Aslında oyun çıktığı andan beridir güncelleme alıyor ama bu güncellemeler hala hataları tamamen ortadan kaldırmış değil.

Kaçırmayın: Xbox Oyunlarında reklam gösterimi olacak mı?

İşte bunun için güncellemeye son çırpınış diyorum çünkü bu güncelleme de tüm hataları gidermek ve oyunu sevdirmezse, o zaman artık Battlefield 2042 için de yolun sonu geldi diyebiliriz.

Zira henüz geçen hafta oyun kötü yönde bir rekor kırmıştı. En düşük anlık oyuncu sayısı ile rekor kırarak, oyunculardan kocaman bir çarpı aldığını göstermişti.

Battlefield 2042 v4.0 güncellemesi

Bu güncelleme hataları çözerse bir ihtimal kullanıcıların oyuna yeniden ilgi göstermesi söz konusu olabilir. Bu hafta içerisinde yayınlanacağı güncellemeyi biz de merak ediyoruz.

PC Hocası okurları bilecektir ki yakın zamanda oyunun neden bu denli tepki çektiğini belirten bir video yayınlamış ve mini bir inceleme yapmıştık. Bakalım bizim de söz ettiğimiz hatalarla dolu olan oyun ne kadar düzeltilebilecek?

Battlefield 2042 v4.0 güncellemesi yayınlandıktan sonra, güncellemeyi bir deneyip tekrar değerlendirme yaparız. Hatalar söylenildiği gibi tamamen ortadan kalkacak mı göreceğiz.

Güncelleme – 18/04/2022 

EA Games sürüm notlarını yayınladı ve yeni sürümün 19 Nisan tarihinde yayınlanacağını açıkladı. Güncellemenin yeniliklerini anlattığımız içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler