Cumartesi, Nisan 27, 2024

Battlefield 2042 Yine Yeniden Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk kez 2021 yılında tanıştığımız ve bir dargın bir barışık yola devam ettiğimiz Battlefield 2042, bir kez daha ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce de oyun birçok kez ücretsiz hale getirilmiş ve oyuncuların denemesi sağlanmıştı. Oyunda yeni sezon şerefine uzun bir süreden sonra yeniden ücretsiz deneme kampanyası başlatıldı.

7.sezon şerefine yapılacak olan etkinlik, yine kısa süre devam edecek ama bu süre içerisinde oyuncular oyunun son halini deneyimleme fırsatını elde etmiş olacaklar. Hadi etkinlik için detaylardan da söz edelim.

Battlefield 2042 Ne Zaman Kadar Ücretsiz?

Hem konsollar hem de PC dünyasında ücretsiz olarak sunulacak yapımın, konsollar için 20 Mart ile 25 Mart tarihleri arasında erişime sunulduğunu göreceğiz.

PC kullanıcıları ise 21 Mart Türkiye saatiyle 20:00’da oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler. 24 Mart tarihine kadar da oyunun yeni sezonu da dahil olmak üzere ücretsiz deneme yapabileceğiz.

Bu arada zaten oyunun da indirimde olduğunu hatırlatalım. %85 indirimle beraber yapım 9 dolar fiyata kadar düşüyor. İndirim özel promosyon olarak gösterilmiş ve haberi yazarken 7 saatlik bir indirim süresi kaldığını görüyorduk. Sınırlı süre sonunda indirim sona ermiş olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler