Cumartesi, Nisan 27, 2024

Marvel 1943 Rise of Hydra Fragmanı Yayınlandı! İddialı Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel oyunu arayanlar için güzel bir haberimiz var. Geliştirici Skydance New Media, yeni oyun için duyuruyu yaptı ve Marvel 1943 Rise of Hydra için hikaye fragmanı adı altında yeni bir fragman yayınlandı.

Yayınlanan fragman, oyundan alınan görüntüleri de içerdiği için yapımı merak edenler için güzel cevaplar barındırıyor.

Marvel 1943 Rise of Hydra Ne Zaman Çıkıyor?

Fragmana baktığımız zaman, popüler olan birçok karakterin oyunda yer alacağını görüyoruz. Black Panter ve Kaptan Amerika ise başı çeken karakterler olacak.

Hikayede yine bu karakterler üzerinden ilerleyecek. Hikayede 2. Dünya Savaşı sırasında Kaptan Amerika’nın ve Black Panter karakteri Nazi’nin bilim bölümü görevini üstlenen Hydra’ya karşı savaş yürütecek ve başarılı olmaya çalışacak.

Marvel 1943 Rise of Hydra

Hikaye dışında genel oynanışa bakacak olursak Marvel oyunu beklenene değer bir oyun olacak gibi gözüküyor. Daha iddialı grafikler, ihtişamlı bir oynanış ve bolca fizik ögesi karşımıza çıkacak.

Oyunun ne zaman çıkacağı konusunda soruya cevap verelim. Yapım 2025 yılında gelecek ve hem PC hem de konsol dünyası için satışa sunulmuş olacak. Tabii ki herhangi bir erteleme olmaması durumunda bu söylediğimiz geçerli. Oyun için erteleme haberleri gelirse de sürpriz olmaz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler