Perşembe, Mart 28, 2024

Battlefield 5’in Battle Royale Modu Firestorm İçin Resmi Fragman Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

20 Kasım 2018 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiren Battlefield’in Battle Royale modu hakkında bir video geçtiğimiz hafta bir grup oyuncu tarafından ortaya çıkartılmıştı. Bugün ise oyununun geliştiricisi olan Electronic Arts resmi youtube kanalı aracılığıyla oyunun yeni modu olacak Firestorm hakkında ilk videoyu paylaştı.

Gün geçtikçe popülerliğini daha da arttırmaya başaran Battle Royale türüne Electronic Arts’ın Battlefield 5 oyunu da katılıyor. Oyunun çıkış yaptığı ilk günden beri Battle Royal modunun nasıl olacağı oldukça merak ediliyordu. Bugün firma paylaştığı video ile beraber oyuncuların merakını gidermiş oldu.

Paylaşılan videoya bakıldığında ise yeni modun Solo, Duo ve Squad olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip olduğu görülüyor. Battle Royale modlarında artık klasikleşmiş olan uçaktan atlama animasyonu ile başlayacağız ve her oyunda 64 kişi bulunacak. Firestorm modunun ilginç yanı ise uçak, tank, gibi oyun içerisinde kullanabileceğimiz araçların bulunacak olması.

Battlefield 5 Firestorm Trailer Release Date Revealed

Ayrıca bu oyun modunda diğer modlardaki gibi sınıf sistemi bulunmayacak yani her oyuncu eşit olacak. Silahlar ise Common, Rare ve Epic olmak üzere üç farklı kategoride bulunacak. 25 Mart itibariyle Battlefield 5 içerisinde yer alacak Firestorm hakkındaki resmi videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler