Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bazı LG Telefonları, 3 Yıl Boyunca Güncelleştirme Alabilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz Pazartesi günü LG, son 6 yılda 4,5 milyar dolardan fazla harcama yaptıktan sonra akıllı telefon pazarından çıkış yaptığını ve LG Electronis’i kapattığını resmi olarak duyurdu. Şirket sık sık meydan okudu, ancak Samsung’un başarısıyla hiç rekabet edemedi ve yenilikçi form faktörleri konusundaki son çalışmaları, ciddi şekilde benimsenmesi için yeterli olmadı.

LG Akilli Telefon Isini Bitiriyor kapak resmi
Bazı LG Telefonları, 3 Yıl Boyunca Güncelleştirme Alabilecek! 2

Bununla birlikte, LG Wing gibi alışılmadık telefonlara sahip olanlar kullanıcıları, çok özel cihazları için gelecekteki destek konusunda çok fazla endişe içerisinler Bugün bir basın bülteninde LG, bu kullanıcılara satın alma yılından itibaren üç adede kadar Android işletim sistemi güncellemesi alacağına dair güvence veriyor.

Bu düzeyde destek alan cihazlar arasında 2019 ve sonrasında piyasaya sürülen LG Premium segment telefonları (G serisi, V serisi, VELVET, Wing) yer alırken, LG Stylo ve K serisi gibi belirli 2020 modelleri iki işletim sistemi güncellemesi de alıyor olacak.

LG, operatörlere ve ortaklara yönelik sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmek için ikinci çeyrekte telefon üretmeye devam edeceklerini söyledi. Bu, müşterilerin hali hazırda envanterde bulunan LG cep telefonlarını satın alabilecekleri anlamına geliyor ve belirli cihazlar için hizmet desteği ve güvenlik yazılımı güncellemeleri bir süre daha sağlanmaya devam edecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler