Perşembe, Mart 28, 2024

LG, Akıllı Telefon İşini Bitirdiğini Onayladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün yayınlanan bir açıklamada LG, akıllı telefon işinden ayrıldığını ve kaynaklarını AI, elektrikli araç bileşenleri, robotik ve işletmeler arası çözümler gibi diğer alanlara yeniden odaklayacağını doğruladı.

LG Akilli Telefon Isini Bitirdigini Onayladi 1

LG Elektronics Inc. (LG), mobil iş birimini kapattığını duyurdu. Karar, yönetim kurulu tarafından bugün erken saatlerde onaylandı. LG’nin rekabetçi cep telefonu sektöründen çıkmaya yönelik stratejik kararı, şirketin kaynakları elektrikli araç bileşenleri, bağlı cihazlar, akıllı evler, robotik, yapay zeka ve işletmeler arası çözümler gibi büyüme alanlarına ve platformlara odaklanmasına olanak tanıyor.

LG Akilli Telefon Isini Bitirdigini Onayladi 2

LG, mevcut akıllı telefon envanterinin satışa sunulmaya devam edeceğini ve LG’nin mevcut mobil ürünler için servis desteği ve yazılım güncellemeleri sağlayacağını onaylıyor. Ancak, bu desteğin ne kadar süreyle sunulacağı bölgeye göre değişir.

LG Akilli Telefon Isini Bitirdigini Onayladi 3

LG, mobil işinin 31 Temmuz tarihinde sona ermesini bekliyor. Şirket artık akıllı telefon üretmeyecek olsa da LG, diğer iş alanlarında rekabet gücünü güçlendirmek için 5G ve 6G gibi mobil teknolojiler üzerinde çalışmaya devam ediyor. LG’nin mobil alanında çalışan çalışanlara tam olarak ne olacağı bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler