Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Bazı Windows 10 Pro Kullanıcılarının Lisansları Home Sürümüne Çevirildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son günlerde Reddit gibi sosyal platformlar da konusu açılan ve konuyu araştırdığımız da karşımıza çıkan durum, Microsoft’un bazı Lisanlı Windows 10 Pro kullanıcılarını kullanıcının bilgisi olmadan veya haber vermeden Windows 10 Home sürümüne güncellediğini belirtilmiş.Sorunun sadece bizim ülkemize özel olmadığını Ekşi Sözlük içerisinde Windows 10 başlığında bu sorunu yaşayan kullanıcılar olduğunu görebiliyoruz.

Windows 10, sistemlerini Windows 10 Pro’dan Windows 10 Home’a ​​ veya tam tersi olarak değişiklik yapıldığını kullanıcılar belirtmiş.

Screenshot 3

Microsoft Açıklama Yaptı

Microsoft sorunu kabul etti. Microsoft ‘un üst düzey yöneticisi Jeff Jones, “Sınırlı sayıda etkilenen Windows 10 Pro müşterisi için ürün aktivasyonlarını geri yüklemek için çalışıyoruz.”

Ardından bir açıklama daha geldi “Sınırlı sayıda müşteri mühendislerimizin şu anda çözdüğü bir aktivasyon sorunu yaşadı. Etkilenen müşteriler, çözüm otomatik olarak uygulandıkça önümüzdeki 24 saat içinde çözünürlüğü görecekler. Windows 10 Pro’yu her zamanki gibi kullanmaya devam edebilirler. ” Açıklamasında bulundu.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler