Perşembe, Nisan 25, 2024

Beklenen Oyun Arma Reforger Duyuruldu! Arma 4 Oyunu da Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bohemia Interactive beklenen sürprizi yaptı ve yeni Arma oyunu için duyurusunu gerçekleştirdi. En son Arma 3 yapımıyla karşımıza çıkan seri şu an Arma Reforger ile karşımıza çıkacak.

Fakat baştan belirtelim ki Reforger oyunu, serinin devam oyunu yani Arma 4 değil. 4.oyuna bir geçiş oyunu diyebiliriz.

4.oyunun dinamiklerini önden görmemizi sağlayacak ve oyunun geliştirme sürecine destek olacak bir yapım olarak duyuruldu. Hemen oyun konusunda detaylara geçmek istiyorum.

Arma Reforger Nasıl Bir Oyun?

Firmanın serinin en kapsamlı oyunu olacak 4.oyununa hazırlık odaklı sunduğu yeni yapım, yeni bir oyun motoruyla geliyor. En büyük değişikliğin bu olduğunu söyleyebiliriz.

Yapımda Enfusion oyun motoru kullanılmaya başlanmış. Yeni oyun motoru sayesinde yeni dinamikler sunulacak. Oynanış biraz daha iyi bir hale getirilecek. Tabii ki bunun yanında grafikler konusunda da gelişmeyi net olarak göreceğiz.

Kaçırmayın: GTX 1630 İddiaları Gelmeye Başladı 

Hikaye olarak ise yeni oyun Arma Reforger, 1980’li yıllarda geçecek. Everon haritasında işlenecek olan yapımın, şu an için erken erişimde olduğunu da belirtelim.

Dileyen kullanıcılar yapımı Steam üzerinden satın alabilirler. Yapımın Türkiye fiyatının ise şu an için 219 TL olarak açıklandığını belirtelim.

Arma Reforger

Ama tabii ki göz önünde olması gereken asıl konu oyunun erken erişim seviyesinde olması. Yani şu an için hatalar ve optimizasyon sorunları olabilir.

Artık bu oyun ne zaman tamamlanacak bilmiyoruz. Fakat tamamlandığı zaman, hem konsollar için hem de PC için geleceğini biliyoruz. Böylece oyun konsollar için de gelen ilk Arma oyunu olacak.

Serinin devam oyunu ve en kapsamlı oyunu olacak olan 4.oyun ise ne zaman çıkacak açıklanmadı. Ama bu oyun üzerinden geliştirmelerin devam edeceği söylendi.

Anlayacağınız şimdi önde uzun bir süreç var. Hem bir yandan erken erişimin tamamlanmasını ve Reforger yapımının tam olarak çıkış yapmasını bekleyeceğiz hem de bir yandan Arma 4 oyununu bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler