Cuma, Nisan 19, 2024

Uygun Fiyatlı Nvidia GeForce GTX 1630 Yolda Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekran kartı pazarında dinamikler sürekli olarak değişiklik gösteriyor. Tam fiyatlar düşüyor deniyor, stok sorunları aşıldı deniyor ama bir bakıyoruz işler tersine dönmüş. Haliyle artık markalar her sınıfa uygun ekran kartı üretmeye özen göstermeye başladı. Yakın zamanda AMD’nin RX 6400 giriş modelinin gelmesi, bu duruma örnek olmuştu. Benzer bir adımın şimdi de Nvidia GeForce GTX 1630 modeli ile geleceği söyleniyor.

Nvidia’nın giriş seviyesi yeni ekran kartı olarak geleceği söylenen modelin amacının fiyat konusunda avantaj sağlamak olduğu belirtilmekte.

Nvidia GeForce GTX 1630 Fiyatı Ne Olacak?

GTX 1050 Ti ekran kartının üzerinde bir model olacağı ve bunun yerini alacağı söylenen söz konusu serinin, fiyat konusunda 190 doların altında bir fiyat sunacağı iddia edilmekte.

Kaçırmayın: RTX 4090 için Son Gelişmeler ve Yeni Görseller

Açıkçası fiyattan çok kartın teknik özellikler kısmında neler sunacağı önemli. Fiyat uygun tutulacak anladık ama kart teknik özellikler açısından işe yaramaz bir model olursa, ne kadar ucuz olduğu da çok önemli olmayacaktır.

Nvidia GeForce GTX 1630

Teknik konuda herhangi bir sızıntı olmadığı için bu konuda yorum yapamıyoruz. Fakat bir kere GTX 1630 modelinin adının ortaya çıktığını da görmüş olduk.

Bundan sonraki süreçte daha fazla sızıntının gelmesini bekleyebiliriz. Bekleyelim ve nasıl bir ekran kartı geleceğini görelim. Belki de Nvidia pazara yeniden renk katabilir. Özellikle ülkemiz için bu tip kartların önemi büyük. Fiyatlar ortada.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler