Perşembe, Nisan 25, 2024

Beklenen Oyun Trackmania İlk Etapta Ücretsiz Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Trackmania, bir çok kişi tarafından merakla beklenen bir oyun. Ubisoft, yeni oyunun, Trackmania Nations olarak önümüzdeki yaz döneminde çıkacağını duyurmuştu. Oyun bir çeşit abonelik sistemi ile çalışıyor ve tüm özellikleri aktif edebilmeniz için belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Ubisoft, oyunun standart sürümünün, ücretsiz olarak oyuncularla buluşacağını duyurdu. Ücretsiz olan sürümde 25 adet pist bulunacak ve bu pistler belirli bir zaman içerisinde yenileriyle değiştirilecek.

592542ab0f254420dc7741bc

Ücretsiz sürüm ile çoklu oyunculu yarışlara girebilmeniz büyük bir avantaj diyebilirim. Oyundaki abonelik sistemine geçiş yapmak isteyenlerin ise yıllık 10 dolar ödemeleri gerekecek.

Satın aldığınız abonelik karşılığında pist ve araç tasarımı kilitleri açılacak. Oyununuzu daha profesyonel seviyeye taşımak için ise Club Access’e kayıt olmanız ve karşılığında yıllık 30 dolar ödemeniz gerekiyor.

KeyArtTrackmania Horizontal scaled 1

Oyun, grafikten öte oynanış kalitesi sunuyor diyebilirim. Çıktığında, Rocket League kadar ses getirecektir. Trackmania Nations, 1 Temmuz’da Epic Games ve Uplay platformlarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler