Cumartesi, Nisan 20, 2024

Beyond a Steel Sky oyunu PC için çıkış yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Revolution Software tarafından geliştirilen ve bizlere gelecek bir dünya sunan Beyond a Steel Sky, PC için çıkış yaptı. Steam üzerinden yayınlanan oyunun detaylarına isterseniz geçelim.

Beyond a Steel Sky nedir ?

Bu oyunda Robert Foster isimli karakterimiz bizlere eşlik ediyor. Union City isimli şehirde geçen maceramızda, bir saldırı sırasında kaçırılan bir çocuğu evine götürmeye çalışıyoruz. Bizlere sunulan bu devasa şehirde büyük bir aksiyonun içerisine gireceğimizi hatırlatmak isterim.

beyond a steel sky pc hocası

beyond a steel sky

Steam üzerinden yayınlanan bu oyun 150 TL fiyat etiketine sahip. Fakat oyunu 23 Temmuz tarihine kadar satın alacak oyuncular için bu fiyat %20 indirim ile 120 TL oluyor. Oyunu satın almak ve Steam sayfasını incelemek isteyen takipçilerimiz buradan oyunun Steam sayfasına gidebilirler.

Oyun hakkında:

Broken Sword serisinin yaratıcısı Charles Cecil ve “”Watchmen”” çizgi romanının efsanevi sanatçısı Dave Gibbons’dan kült oyun “”Beneath a Steel Sky””ın uzun zamandır beklenen devam oyunu “”Beyond a Steel Sky”” geliyor.

Sen Robert Foster’sın. Bir çocuk, gaddar bir saldırıda kaçırıldı. Onu evine geri götüreceğine yemin ettin. İzler seni Union City’ye getirdi. Yıkıcı savaşların ve politik başarısızlığın ardından mahvolmuş bir dünyada ayakta kalan son mega şehirlerden biri.

Union City bir ütopya. Halk; sürekli yardımcı olan android’ler, tasarım harikası evler, meydanlar ve barlarla, özverili bir yapay zekânın kontrolünde harika bir yaşam sürüyor. Neden sevmeyesin ki? Fakat şehrin altında karanlık bir sır yatıyor…

“”Beyond a Steel Sky””, merak uyandıran bulmacaların yüksek tempolu bir hikâyeyi ilerlettiği, oyuncunun eylemlerine karşılık veren dinamik bir oyun dünyasında geçen dramatik, güldürücü, heyecan verici bir cyberpunk oyunudur.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler