Perşembe, Nisan 25, 2024

BİM HP Laptop Satışına Başlıyor – Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

BİM HP laptop satışları kısa süre sonra başlıyor. Uygun fiyata satılacağı öğrenilen laptop modelleri yeni aktüel ekinde çoktan gözüktü bile.

Aktüel ekinde ortaya çıkması, gelecek olan cihazın özelliklerini ve fiyatını da ortaya çıkardı. Uzaktan eğitimin devam ettiği şu günlerde, bilgisayar ihtiyacı da düşünülecek olursa tercih edilebilir bir ürün göreceğiz. Peki, fiyatları nasıl? Özellikler neler?

BİM HP Laptop özellikleri ve fiyatı

Hangi serinin geleceği ya da modelin adının ne olduğu aktüel ekinden net olarak anlaşılmıyor. Fakat özellikler çok net. Bilgisayar 14 inç ekrana sahip bir model olacak. İşlemci kısmında ise başarılı AMD işlemcileri Ryzen 3 3250U serisi bulunacak.

Beraberinde Vega 3 grafik birimiyle gelen işlemcinin yanındaki RAM miktarı ise 4 GB ama DDR4 bellek tipinde RAM var. Depolama alanı son dönemin en çok kullanılan miktarı 128 GB SSD olarak gözüküyor.

BİM HP Laptop

Bu özelliklerle beraber BİM HP Laptop satışını 4.499 TL fiyatla yapacak. Satışın 13 Kasım tarihinde başlayacağını da belirtelim.

Yani haftaya Cuma günü satışlar başlamış olacak ama tabii ki kaç adet stokla satış olacak ya da her mağazada bilgisayarı bulmak mümkün olacak mı tartışılır. Genelde böyle ürünler geldiği gibi tükeniyor. Stokları yakalamak çok mümkün olmuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler