Perşembe, Mayıs 2, 2024

BİM, Huawei Watch GT 2 Satışlarına Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Market zincirlerindeki teknoloji yarışı hızını arttırarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta A101, bu konuda yeni bir adım atmış ve nispeten daha uygun fiyata iPhone 14 Plus akıllı telefonları için satış gerçekleştirmişti. Şimdi ise BİM bu konuda yeni bir atak yaptı ve yayınlanan son aktüel ekiyle beraber Huawei Watch GT 2 akıllı saat modellerinin satışlarının başlayacağını duyurdu.

Bir dönem epey popüler olmuş akıllı saat ne gibi özellikler sunuyor ve BİM marketlerde saat nasıl bir fiyatla satılacak bakalım.

BİM’de Huawei Watch GT 2 Fiyatı Ne Olacak?

Dilerseniz önce bir akıllı saat modeli için özellikleri bir hatırlayalım. Huawei’nin akıllı saati, 1.39 inçlik bir AMOLED ekranla beraber geliyor ve tamamen dairesel bir tasarım sunuyor.

Kirin A1 yongasına da sahip olan akıllı saat, RAM kısmında 32 MB RAM miktarıyla beraber gelirken 4 GB seviyesinde de dahili depolama alanına yer veriliyor. Suya ve toza karşı da dayanıklı olan Huawei Watch GT 2, saat üzerinde yer alan mikrofonu sayesinde aramaları cevaplamanıza ya da doğrudan saat üzerinden müzik dinlemenize de olanak sağlamakta. Tabii ki direkt olarak saate kablosuz kulaklık bağlantısı da yapabiliyorsunuz.

Huawei Watch GT 2

Çok sayıda aktivite desteği, fitness takibi, 14 gün kullanım ömrü, arayüz kısmında özelleştirme seçenekleri gibi özellikler karşımıza çıkıyor.

Saatin tüm bu özellikleriyle beraber BİM üzerinden satış fiyatı ise 2.599 TL olarak belirlenmiş. 7 Nisan’da başlayacağını gördüğümüz akıllı saatin stok adedi ise 7000 olarak belirlenmiş. Fakat hangi mağazada ne kadar satış yapılacağı konusunda bir bilgi yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. samsun dogus bim subesinden iki adet huai saat aldim kutunun biri bos cikti geri 2600tl cop oldu ilgili birimin durumu inceleyip takibe alinmasini rica ederim

    • bende 7 Nisan’da Adapazarından aldım çok güzel hiçbir sorun yok sadece tek kayış vardı oda normal bence fiyatıda 2599 TL kutunun boş çıkma işide pek tuhaf umarım sorunun hemen halledilir

  2. samsun dogus bim subesinden iki adet Huawei saat akili saat aldim dalginligim dan dolayi acip konturol edemedim eve geldigimde kutuyu actim bos cikti 2600tl verdim elime saat gecmedi ilgili birime geri gitim 2aydir sonuc alamadim bu konuda huawei yetkilerinden duruma el atmalarini rica ediyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler