Cuma, Mayıs 3, 2024

Huawei Watch Ultimate Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri için bir lansman düzenledi. Marka tarafından düzenlenen lansman sonrasında Huawei Watch Ultimate akıllı saat modeli de duyuruldu.

Daha önce teknik özelliklerini de paylaştığımız akıllı saat, bir kez daha gündemde. Bu kez saatin gündemde olmasının nedeni Türkiye satış tarihi için açıklamaların gelmiş olması.

Huawei Watch Ultimate Türkiye’ye Geliyor

Huawei’nin online mağazası üzerinden yapılan paylaşıma baktığımız zaman, saatin 18 saat sonra yani yarın satışa çıkacağını görüyoruz. Stoklar konusunda bir açıklama yapılmamış ve saat için fiyat bilgisi de verilmemiş.

Fakat şunu da ekleyelim ki yeni akıllı saat modeli için şimdiden bir kampanya başlatılmış durumda. Buna göre söz konusu akıllı saati almak için şimdi online siteye üye olacaklara, 500 TL gibi bir indirim kuponu veriliyor.

Huawei Watch Ultimate

Fakat başta da belirttiğim gibi saatin stoklarının kaç adet olacağı ya da fiyatların tam olarak nasıl olacağı net değil. Bunun için yarını beklemek gerekecek. Unutmadan saatin özelliklerini merak edenler için şuraya bir bağlantı da ekliyoruz. Tanıtımdan sonra paylaştığımız özellikleri inceleyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler