Cuma, Nisan 19, 2024

BİM Mağazaları Yeniden Apple Aksesuarları Satacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı ürünleri ve geniş mağaza zinciri ile hepimizin bildiği ve sevdiği market BİM, daha önce yaptığı gibi yine Apple aksesuarlarını uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. Aksesuar stoklarının kısa bir sürede biteceği tahmin ediliyor. Fırsattan yararlanmak için acele edilse iyi olur, zira fiyatlar gerçekten uygun.

“BİM, Sen Kocaman Bir Çılgınsın”

Hepimiz iki adet mavi boyalı kapıyı açıp BİM‘e girmişizdir. Tahminen herkesin BİM‘de favori bir atıştırmalığı vardır.

Türkiye’nin en büyük mağaza zinciri olma özelliğini taşıyan Bim, uygun fiyatları ile tüm müşterilerini memnun etmektedir. Elbette belirtmemiz gerekiyor ki; Bim mağaza sayısı olarak en büyük değil. Fakat pazar payı olarak sektörün en önde gelen mağazası olma özelliğini taşıyor.

Bim‘in dönem dönem aktüel ürün bazında sunduğu fırsatlar o kadar cazip oluyor ki, daha günün erken saatlerinde tüm mağazalarından ürünler bitebiliyor. Bunlardan bazılarını hatırlatmak gerekirse, 2015 yılında lisanslı Star Wars ürünleri BİM tarafından uygun fiyatlara satılmıştı. Kupa bardaklar, sırt çantaları, su mataraları gibi pek çok Star Wars temalı ürün, Star Wars serisini sevenler için oldukça ilgi çekici ürünlerdi. Geçtiğimiz yıl ise uygun fiyatıyla iPhone 7 akıllı cep telefonunu müşterilerine pazarlamıştı. Bunun yanında içinde bulunduğumuz 2017 yılının Mayıs ayında uygun fiyatlı Sony Playstation 4 Slim’leri ve yine bu yılın Ağustos ayında Apple akıllı telefon aksesuarlarını satışa çıkarmıştı.

BİM Mağazaları Yeniden Apple Aksesuarları Satacak İÇERİK PNG min

Ağustos ayında satışa çıkardığı Apple aksesuarlarını tekrar pazarlayacağını duyuran BİM, yine iddialı fiyatlarla bizleri heyecanlandırıyor. 

İşte Apple Store İle Karşılaştırmalı Fiyatlar

Apple Stora‘da 0.5 metrelik Lightning kablo 89 TL’ye satılırken, BİM‘in bu kablo için kararlaştırdığı fiyat 39.99TL. Aynı kablonun 2 metre olan versiyonu Apple Store mağazalarında 129 TL’ye satılırken, bu kablo BİM mağazalarında 49.99 TL’lik fiyat etiketi ile raflarda olacak. AirPods kulaklıklar ise Apple Store‘da 129 TL’ye satılırken, bu kulaklık da BİM mağazalarında 55 TL’ye satılacak. 

Sınırlı sayıdaki ürünler 10 Kasım 2017 tarihinde BİM mağazalarında satışa çıkacak.

Aksesuar ihtiyacı olan Apple kullanıcılarına, bu fırsatı değerlendirmelerini öneriyorum. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler