Cumartesi, Nisan 20, 2024

BİM Mağazalarında E-Pin Satışı Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de zincir marketleriyle faaliyet gösteren BİM, bilgisayar oyunları için E-Pin satışına başladı. İlk olarak Migros’ta karşımıza çıkan E-Pin , diğer zincir marketler tarafından da ilgi görmeye başladı. 

20191012 1133001 optimized

Kısa bir süre önce BİM mağazalarında açılan afişle ortaya çıkan E-Pin satışı, beklenmedik bir karar olarak karşılandı. BİM tarafından listeye eklenen oyunların milyonlarca oyuncusu bulunuyor. Paylaşılan listede Zula, Metin 2 , CS:GO , Dota 2 , PUBG ve League of Legends yer alıyor.

Türkiye’nin oyuncu portföyü incelendiği zaman en fazla tercih edilen oyunların listede yer alması güzel bir hareket. Eğer siz de belirttiğimiz oyunlardan birine sahipseniz BİM mağazalarından E-Pin satın alabilirsiniz. 

Oyuncular tarafından E-Pin satın alım seçeneklerinin artması olumlu olarak geri dönüş sağladı. Özellikle BİM son zamanlarda haftalık aktüellerinde yer verdiği oyuncu ekipmanları ile de dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

69 YORUMLAR

    • bim marketde satılan epin kasada verilen şifre ve seri kodu ters yazılmış midasbuy a girdiğinde şifre yerinbe seri kodunu – seri kodu yerıne şifre yazacaksın olur o zaman

  1. Nası olmuyo ben aldım id girdim e-pinide girdim aldım ben bidaha dene yanlış bile yapmışsındır hiç olmuyosa söyle id sayıyı ben atim istiyosan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler