Perşembe, Mart 28, 2024

BİM’e Şimdi de Playstation 4 Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda oyunculara yönelik yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan BİM, şimdi de Playstation 4 versiyonunu piyasa satış fiyatından tam 300 TL daha uygun fiyat ile satışa hazırlanıyor.

Playstation 4 BİM’de Ne Kadar Olacak ?

Vallahi dostlar BİM artık sıradan bir market olmaktan çıktı ve “fırsat kollanan zincir halkası” olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta hatırlarsanız BİM’e iPhone 7 geleceğini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de yayınlanan aktüel bilgisinde 2 Aralık Cuma günü Sony Playstation 4 500 GB modeli satışa çıkacak.

Playstation 4 500 GB’lık modelin piyasa satış fiyatını şöyle ufaktan bir araştırdık. Çeşitli e-ticaret sitelerinde ortalama 1200 ile 1300 TL arasındaki rakamlarda satılıyor. BİM’de ise 999 TL’den oyun severlerin karşısına çıkacak.

Açıkçası iPhone 7 patlamasının hemen ardından BİM‘in böyle bir karar alması konsol severleri yakından ilgilendirecek. Zira PS4 almayı düşünenler için mükemmel bir fırsat diyebilirim. Bir de BİM’in şu huyunu çok seviyorum abi; bir elektronik veya normal ürün satın aldınız. Eve gidip açtınız ve bir kaç gün kullandınız. En ufak bir sorun çıktığında fişinizi geri götürerek iade edebiliyorsunuz. Bu da BİM‘i müşterilerinin gözünde “tercih edilebilirliği yüksek” marketlerden birisi yapıyor.

bim-playstation-4
Bakalım 2 Aralık Cuma günü PS4 satışları için nasıl bir kuyruk bizleri bekliyor olacak. Şahsen sosyal medyada paylaşılacak olan görüntüleri şimdiden tahmin edebiliyorum. BİM’e gelecek PS4’ün teknik özellikleri ise şu şekilde;

❱ 500 GB depolama

❱ 1 adet oyun konsolu

❱ 1.85 TFLOPS AMD Radeon tabanlı GPU

❱ x86-64 AMD Jaguar sekiz çekirdekli işlemci

❱ D/DVD sürücüsü

❱ AUX bağlantısı

❱ 2 adet USB 3.0 girişi

❱ Bluetooth 2.1

❱ HDMI bağlantı çıkışı

❱ 2 yıl ithalatçı garantisi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler