Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bizim Hayalleri Siyah Poşete Koy Kanka: Apple Car Projesi İptal Edildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devi Apple‘ın ürettiği ve piyasaya sürdüğü cihazların tasarımlarına hep hayran kalmışızdır ve yıllardır internete düşen birçok konsept tasarımda, paylaşımlarda, haberlerde şirketin hep bir Apple Car adında otomobil üreteceği söyleniyordu.

Hatta son yıllarda internete çıkan haberlerde şirketin araba üretmek için ekip kurduğu, çeşitli araba üreticileri ile anlaşma kurduğu ve 2025 yılına kadar seri üretime geçerek 2025 yılında tüketicilerin alımına bir araba sunacağına dair güçlü haberler vardı. Tabi ki bunlar hep spekülasyonlardan ibaretti çünkü şirket tarafında hiç resmi bir açıklama yapılmadı.

Bugün ise Ming-Chi Kuo tarafından Twitter’da yapılan bir paylaşımda iddia edilen Apple Car ile ilgili Apple Genel Merkezi’nde işlerin yolunda gitmediğine ve ekibin dağıldığına dair söylentiler ortaya çıktı.

Kuo’ya göre şirketin Apple Car üzerinde çalışma yapan ekibi aylar önce dağıldı ve eğer şirket gerçekten hedeflerine yetişmek, 2025 yılında seri üretime geçmek istiyorsa önümüzdeki üç ya da altı ay içerisinde bu alandaki çalışmalarını çok hızlı bir şekilde yeniden organize etmesi gerekecek aksi takdirde 2025 hedefi bir yıl ertelenebilir.

Konu ile ilgili bilgilerimiz şu anda bunlarla sınırlı, ilerleyen zamanlarda yeni bir bilgi ortaya çıktığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler