Çarşamba, Nisan 24, 2024

BMW, Yeni Nesil i7 Hakkında Ayrıntılar Paylaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Almanya merkezli otomobil üreticisi BMW, paylaştığı bir blog gönderisinde yaklaşmakta olan yeni nesil i7 Sedan arabası hakkında bazı ayrıntılar paylaştı. BMW 7 serisinin elektrikli versiyonu olan yeni araca dair bazı görüntülerde paylaşıldı ve görünen o ki şirket tasarım tarafındaki anlayışına devam ediyor fakat tasarımdaki bazı detaylar yenilenmiş ve modernize edilmiş. Örneğin oval şekilli farlar yerine agresif görünümlü şeritler bulunuyor.

Yeni nesil i7 Sedan’ın güç tüketiminin 18,9 ile 19,7 kWh/100 km olduğu belirtiliyor. WLTP menzili ise 580-610 km aralığında değişkenlik gösteriyor. WLTP Nedir; geleneksel ve hibrit (hem yakıtlı hem de elektrikli) arabaların yanı sıra tamamen elektrikli araç yelpazesinin kirletici düzeylerini, CO₂ emisyonlarını ve yakıt tüketimini belirlemek için kullanılan küresel uyumlu bir standart.

bmw yeni i7 serisi pch
BMW, Yeni Nesil i7 Hakkında Ayrıntılar Paylaştı! 6

Otomobilde yeni nesil iDrive işletim sisteminde, sürücünün ortam ışığı da dahil olmak üzere sürüş deneyiminin neredeyse her yönünü ayarlamasına imkan tanınacak. Ek olarak kavisli bir ekran ve gösterge paneline yerleştirilen yeni bir fonksiyon şeridi de bulunacak.

BMW blog gönderisinde, Sky Lounge adını verdikleri panoramik cam tavanda 31 inçlik 32:9 en boy oranında 8K çözünürlükte bir ekran kullandıklarını belirtti ve böylelikle arkadaki yolcular yolda giderlerken mükemmel bir multimedya deneyimi yaşayabilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler