Cuma, Nisan 26, 2024

Black Desert Online 10 Milyon Aktif Oyuncusu ile Etkinliklere Devam Ediyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Büyücüler, savaşçılar ve kahramanlar! Black Desert Online, tüm dünyadan serüvencileriyle 10 milyonluk koskoca bir dünya oldu. Özel etkinlikler ve armağanlarla dünya çapında 10 milyon kayıtlı serüvenci rekoru kutlamalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Altın Gündoğumu Paketi

15 – 28 Kasım tarihleri arasında, “Altın Gündoğumu Paketi’ni Silip Süpür!” etkinliği, Black Desert Online Türkiye ve MENA’ya geliyor. Serüvenciler, Fleme Tepesi’nde dehşet saçan etkinlik bossu Kral Targargo’yu alt ederek, birbirinden çeşitli armağanlar kazandıracak bir kutuya sahip olma bahtı yakalayacaklar. Ayrı olarak etkinlik müddeti süresince, en az 100 dakika oyunda kalan tüm serüvencilere “Kutsanmış Elçi Parşömeni (100 dk.)” armağan edilecek. Bu parşömen, serüvencilerin Level EXP’lerini %200, maharet EXP’lerini ise yüzde 30 oranında arttırmaktadır.

Black Desert Online 10 Milyon Maceraci Etkinlikleri 2 1

Black Desert Online, önceden bu evrende eşi benzeri bulunmamış bir etkinlikle 10 milyon serüvenci kutlamalarına devam ediyor. Oyundaki serüvenciler, 23-25 Kasım tarihleri arasında, level EXP’lerini %1000 oranında arttıracak bir etkinliğe şahit olacaklar. 3 gün süresince sürecek olan bu etkinliği netlikle kaçırmayın. Tüm bu muhteşem etkinliklere ek olarak, Arsha Şampiyonası’nın ikinci arenası, 30 Kasım ile 8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyona kayıtları 14 Kasım tarihinde başlayacak ve 28 Kasım tarihinde bitecek. Serüvenciler şampiyon oldukça, oyun içi eşyalarla ödüllendirilecekler. Ayrı olarak şampiyonaya katılan her serüvenci da çeşitli ödüller kazanacak. Arsha Şampiyonası ve tüm etkinlikler ile alakalı daha fazla bilgiye buradan erişebilirsiniz.

Son olarak, Black Desert Online oyun paketlerinde %50 indirim fırsatı, Steam’de 14 Kasım 21:00 ile 19 Kasım 21:00 ve 21 Kasım 20:55 ile 27 Kasım 21:05 tarihleri arasında devam edecek. Ayrı olarak Black Desert Online Türkiye ve MENA ise, 14 Kasım 07:00 ile 28 Kasım 03:00 tarihleri arasında %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler