Perşembe, Nisan 25, 2024

Fix PUBG Ne Oldu? Oyun Düzeldi Mi? PUBG’den Açıklama…

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dönemin en çok ilgi çeken oyunu PUBG düzelme sürecinde ne kadar yol katetti? Oyun her açıdan düzeldi mi? Yoksa ufak düzeltmeler ile göz mü boyandı? Gelin tüm bu soruların cevaplarını beraber öğrenelim.

3 ay önce büyük bir kampanya duyurusu ile Fix PUBG‘yi önümüze atan PUBG Corp. oyunun 3 ay içerisinde düzeleceğine dair bir söz vermişti. Bu kapsamda tüm oyun baştan sona ele alınarak sorunlar çözülmeye çalışıldı.

PUBG’nin hakkını yemek olmaz. Oyundaki birçok hata ciddi anlamda düzelti. Fakat asıl problemler? Oyunun tadını en çok kaçıran problemler ne oldu? Bu soruların benim tarafından yorumlanışına yazımızın son kısmından ulaşabilirsiniz. Şimdi gelin oyun geliştiricisinin açıklamalarını ele alalım.

Dün yapılan bir haber ile PUBG bu kampanyayı sonlandırdı ve genel raporu verdi. PUBG oyunun performans bakımından Temmuz ayına nazaran bir artış gösterdiğini raporladı. Bu rapora alttaki resimden ulaşabilirsiniz. Bununla beraber oyundaki yükleme ekranlarının sürelerinin kısaldığını, sunucularda oldukça köklü bir değişime gidildiğini ve fizik optimizasyonlarında ilerleme katedildiğini belirtti.

pubg

Yine oyun eşleştirmelerinde, Anti-cheat sisteminde ve buglardaki iyileştirmeleri raporladı. Bununla beraber konsolda yapılan geliştirmelerde raporlandı. Ve açıklamanın sonunda bize şaka yapar gibi 2019 yılını işaret etti.

Genel Bir Özet!

Genel bir özet yapacak olursak PUBG bu 3 ay içerisinde oldukça büyük bir yol katetti. Ben sıkı bir PUBG oyuncusu olarak oyundaki pingin büyük bir oranda düzeldiğini, oyunda ufakta olsa bir stabilite yakaladığını ve hataları en aza indirdiğini söyleyebilirim.

Ama oyuncuların en büyük sorunu bu mu? Tabiki hayır. Bu oyunun asıl sorunu performans ve hile. Güncel bir sistemle dahi oyunda yer yer performans sıkıntıları yaşıyorsak bu oyunda ciddi sorunlar hala mevcut demektir. PUBG’den daha az gelişmiş oyunlar bile hileleri önleyebilirken PUBG’de bu denli hile olmasıda pek normal değil. Ve bu 3 ay içerisinde PUBG’nin verdiği sözü tam anlamıyla yerine getirmemeside ayrı bir sorun.

Oyunculara 2019 yılının gösterilmesi olasıydı. Ancak oyun düzelecekse bu oyunu seven birisi olarak oyuncuların beklemeye razı olacağını söyleyebilirim. Her ne olursa olsun PUBG şuan oynamaya devam edilebilecek bir oyun. Umarız tüm sorunlar en kısa sürede düzeltilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler