Cuma, Nisan 26, 2024

Black Desert Online Türkiye Açılış Tarihi Kesinleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’ye çok büyük bir yatırım ile gelen Black Desert Online, oyuncuları ile buluşacağı günü bekliyor. Pearl Abyss Türkiye sunucularında tamamen Türkçe olarak oynayabileceğimiz bu efsanevi oyunun kapalı beta oynanış tarihi de resmileşti. Gelin detaylara ve paketlere yakından bakalım.

Black Desert Online Hangi Tarihte Oynanabilecek ?

Şimdi firmanın yaptığı açıklamalar biraz karışık hocalar. Arada epey tarihler dolaşıyor. O yüzden kafanız karışmış olabilir. Biz de sizlere net oynayabileceğiniz tarihleri veriyoruz. Öncelikle resmi olarak oyuna giriş tarihimiz 8 Kasım arkadaşlar. Şuanda hala devam etmekte olan kapalı beta ön kayıtları ise 11 Eylül tarihinde başladı ve 30 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Kapalı Beta’ya katılan kullanıcılar 8 Kasım 2017 tarihinde karakterlerini oluşturarak oyuna ilk kez giriş yapabilecekler. Eğer ön sipariş paketi satın aldıysanız herhangi bir başvuru yapmanıza gerek kalmadan CBT adı verilen (karakter deneme) işlemlerini yapabileceksiniz.

black desert online turkiye karakter 005

Oyun Neleri İçeriyor ?

Black Desert Online yeni çıkmış bir oyun değil arkadaşlar. Oyun bundan 2-3 yıl öncesinde yurt dışında çok popüler olarak tutuluyordu hala da oynanmaya devam ediyor. Türkiye’ye özel olarak açılan sunucuda ise bizler ilk kez erişme imkanı buluyoruz.

İlk olarak karakter oluşturma kısmında birazdan aşağıdaki videoda göreceksiniz, kaşlarından tutun, karakterin saçlarına ve tipine kadar her detayı değiştirebiliyorsunuz. Oyun zaten çok kapsamlı olduğu gibi, 400’den fazla meslek dalı bulunuyor. Yani klasik bir MMORPG oyunu değil kesinlikle. Mesela karakterinizi açtıktan sonra oyunda balıkçılık, ormancılık, hırsızlık, manavcılık veya odunculuk yapabiliyorsunuz. Her mesleğin kendisine göre ihtiyacı var ve aynı zamanda her meslek dalını yapan kişilerin de birbirine ihtiyacı var.

Hemen aşağıdaki videoda Black Desert Online için karakter şekillendirme detaylarına göz atabilirsiniz. Adamlar o kadar ustalaşmışlar ki, ünlü oyuncuların karakterlerini bile çizerek canlandırmışlar.

Özel Paketler Satışta

Şuanda erken erişimden faydalanarak özel paket satın alan kullanıcılar oyun içerisinde özel ünvanlar ve özel aksesuarlar kazanacak. Aynı zamanda bu ödüller kalıcı olarak oyuncularda kalacak. Paketlere değinecek olursak toplamda 3 farklı paket modeli bulunuyor. Farkları ise şu şekilde;

Sınırlı Paket – 49 TL

Bu paketi satın aldığınız zaman kapalı beta testine giriş hakkınız oluyor. Açık beta testine ise 1 gün önceden giriş bileti kazanıyorsunuz. Öte yandan 2 adet misafir arkadaş çağırma kartı, değerli paket (30 gün geçerli), Elion’un kutsaması paketi (5 adet), 1 adet pet, bilinmeyen boya kutusu (5 adet) ve beyazlatıcı (5 adet) kazanacaksınız.

Özel Paket – 99 TL

Black Desert Online için orta seviyede bulunan bu özel paket sizlere VIP davet kartı, 3 adet misafir kartı, Aile/Karakter adını önceden alabilme hakkı, CBT özel ünvanı, 1 adet karakter slotu geliştirme özelliği, değerli paket (30 gün geçerli), Elion’un kutsaması (10 adet), 5 at amblemi kuponu, 1 adet pet, bilinmeyen boya kutusu (10 adet), beyazlatıcı (10 adet), 8 envanter slotu genişletme kartı, gümüş işlemeli yaşam elbisesi değişim kuponu ve 300 adet inci kazanıyorsunuz.

Efsanevi Paket – 199 TL

Bu paket de oyunun en üst seviyedeki ürünü arkadaşlar. Bu paketi satın aldığınız zaman VIP davet kartı, 5 adet misafir kartı, Aile/Karakter adını önceden revize etme hakkı, CBT özel ünvanı, CBT özel aksesuar (göz, dudak ve kulak), 2 adet karakter slotu genişletme, değerli paket (30 gün geçerli), Elion’un kutsaması (10 adet), profesyonel işçi sözleşme paketi, aşama 5 at amblemi kuponu, at flütü (kalıcı), 1 adet seçilebilen pet, bilinmeyen boya kutusu (30 adet), beyazlatıcı (30 adet), Shudad Silah/Kıyafet Seti, 16 envanter slotu, gümüş işlemeli yaşam elbisesi değişim kuponu ve 600 adet inci kazanıyorsunuz.

black desert online turkiye karakter 007

black desert online turkiye karakter 011

Black Desert Online Oynanış

Oyunu biraz daha yakından tanımak ve nasıl oynandığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, aşağıdaki videoya bir göz atmanızı tavsiye ediyorum. Açıkçası biz de oyunu ekip olarak bir deneyeceğiz ve MMORPG tarihinde böylesine derin ve uzun soluklu bir oyunun Türkiye’de de tutacağı kanaatindeyiz. Bakalım, 8 Kasım tarihinde görüşmek üzere!

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler