Cuma, Mart 29, 2024

Forza Motorsport 7 Şimdiye Kadarki En İyi Yarış Oyunu Olmaya Aday

Paylaş

silkroad gaminggentr

Başlık çok iddialı değil mi ? Ancak Forza Motorsport 7 ile birlikte gelen özellikleri izlediğiniz zaman ‘vay anasını adamlar gerçekten uğraşmış’ yorumlarını yapabilirsiniz. Zira yeni yayınlanan Forza Motorsport 7 trailer videosu sabrımızı zorlamaya devam ediyor. Böyle bir güzellik olabilir mi abi yaa ?

Gerçeğe Çok Yakın!

Şimdi Forza Motorsport 7 oyununun en müthiş özelliği farklı parkurlarda farklı arabalar ile yarışabiliyor olmamız. Zaten grafikler gerçek hayattan alınma gibi yapılmış olmasının yanı sıra, isteyen kullanıcılar karada efsane araçları kullanarak büyük bir deneyim yaşayacaklar.

Yani oyun farklı kulvarlarda pek çok yarıştan oluşuyor hocalar. Şimdiye kadar da böyle bir oyun ne geldi, ne de duyuldu. Her kulvar da farklı heyecan ve hissiyatı görebiliyorsunuz. Bir de adamlar araçların kokpitlerini birebir tasarlamışlar. Eski model BMW türevlerini kullansanız da yine tüm kokpiti görüyorsunuz, yarış araçları kullansanız da. Bu arada ek olarak oyun içerisinde TIR yarışlarının da olduğunu söyleyelim.

forza motorsports 7 kokpit

forza motorsports 7 kokpit 002

Ancak 2018 yılında çıkması beklenen The Crew 2 sanki bu oyundan biraz daha iyi olacak gibi. Zira o oyunda da karada, havada ve denizde pek çok yarışlar oyuncular ile birlikte olacak. Neyse Crew çıkana kadar biz de Forza Motorsport 7 ile idare ederiz. Ben yine de her iki oyunun trailer videosunu sizlerle paylaşıyorum. Karar sizin hocalar.

Forza Motorsport 7 Trailer

The Crew 2 Trailer

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler