Çarşamba, Nisan 24, 2024

PUBG Hileleri Ban Çiki Ban ile Sarsıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hafta sonunun Vaka-ı Şuku rehberimize hoş geldiniz efenim. Hazır PUBG‘den bahsedecekken, şu ismi bir türlü doğru söyleyemedik değil mi ? Hemen okurken Playerakldasd diye geçiştirip gidiyoruz hep. Ancak oyunun yapımcısı bu sefer bazı şeyleri geçiştirmeden, hile yapan oyunculara geçiştirdi. Şuanda PlayerUnknown’s Battlegrounds‘dan banlanan oyuncu sayısı, oyunun toplam oyuncu sayısının nerdeyse 3’te birine denk geliyor.

PUBG’den Hangi Hile ile Banlandılar ?

Son zamanlarda zaten PUBG hakkında sosyal medya ve çeşitli hile sitelerinde yayınlanan yaygaralar oyunun gündemini bu tarafa çevirmişti. Biz de çok denk geldik adamın sitede attığı başlık aynen şu ‘Son zamanlarda pek çok oyunun hilesini çıkartmıştık. Şimdi sıra ise PUBG geldi arkadaşlar. Çok yakında oyunun yeni hilelerini sizlere dağıtacağız’ diye adam bas bas sağda solda bağırdı. Yahu arkadaş online bir oyunda bu emek hırsızlıklarını geçtik, kendi emeğin ile bir şey yapamadıktan sonra nedir bu hile aşkı ? Ne oldu yani gerçekten yeteneğin olmadan birinci oldun. Madalya mı taktılar sana ?

Neyse ortamı daha fazla germeden son rakamlara göre PlayerUnknown’s Battlegrounds‘dan tam 138 bin 369 oyuncu banlandı. Hile kullanan kişiler ne kadar da çokmuş değil mi ? Görünüşe göre PUBG ekibi bu hileleri kapatmak için çok yakında yeni bir güncelleme yayınlayacak gibi. Zira her geçen gün hileyi öğrenip oyuna giren kullanıcılar giderek artıyor. Bizden size ufak bir uyarı ‘gerçekten kendinizi geliştirmek veya bir şeyler katmak istiyorsanız’ hile kullanmayın arkadaşlar.

PUBG Hile 002

Oyun Sadece Oynamak İçin mi ?

Oyunlar sadece oynamak için değildir bunu unutmayın. Oyun insana çok fazla şey katar. Mesela refleks, farklı düşünme yetisi, hareket kabiliyeti, ingilizce, rusça, daway daway gibi daha çok sayarım. Ama lütfen şu hilelere geçit vermeyelim. Banlananlardan birisi de siz olmayın.

Hemen aşağıdan ise örnek olması amacı ile PUBG Hile kullanan kişilerin derlenmiş videosu var. Oradan nasıl hileler kullanıldığına göz atabilir ve ona göre önlemlerinizi alabilirsiniz.

PUBG Hile Kullananların Hali

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Hileden uzak durun.İnanın çok iyi oynayıp kazanmak kadar güzel bir duygu yok.Çünkü bir oyunda ne kadar çok kill ve ne kadar çok win alırsanız o kadar çabuk usanırsınız.

  2. 5 el üst üste hileci denk geldi her elde 40 puan düştüm hesaplayın oyundan soğuttular insanı bende bu şartlarda oynanmam bu oyun sildim

  3. Hileyi engellemek isteyen atar donanım banı bir daha da o bilgisayardan giremesin.Hatta biraz daha ileri giderek,direk steam ban atıp,steamdeki tüm oyunlara girişini engelleyeceksin.Ama hileyi engellemek değil amaç,yeni satış yapmak.Banlayalım,yeni hesap açsında tekrar oyunu satın alsın derdindeler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler