Cuma, Nisan 26, 2024

Nintendo Super Mario Run Oyununu Güncelliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo Android ve iOS üzerinde oynanabilen Super Mario Run oyununa yeni getireceği mod, harita ve oynanabilir karakter seçenekleriyle birlikte 29 Eylül tarihinde yeni bir güncelleme olarak sunacağını bildirdi.

Güncellemede Remix 10 adında yeni bir mod oyuna eklenecek ve oyunun çeşitli kademelerindeki 10 bölüm arka arkaya birbirine rastgele eklenerek bir seri haline gelecek ve gökkuşağı madalyaları bulunan oyunculara ödül verileceği belirtildi. Çeşitli aşamaların tamamlanması, oyuncuların Prenses Daisy’yi kurtarmasına ve oyunun geri kalanında prensesi oyuncu olarak oynamasına izin verecek. Oyuncular ayrıca dokuz yeni seviyeye, düşmana ve ek oyun mekaniğine sahip olan World Star adlı yeni bir dünyanın kilidini açabilecek.

Ek olarak Polygon tarafından belirtilen ufak güncellemelere göre şekilde oyuncular Mantar Krallığına koymak üzere yeni eşyalar alabilecekler, oyun içerisinde kendi müziklerini dinleyebilecekler ve müzik dinlenirken karakterler bir kulaklık takacak. Bu güncellemelerin yanı sıra Nintendo ayrıca 29 Eylül’den 12 Ekim’e kadar geçici olarak fiyatı yarı yarıya indiriyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

  1. adam duvar arkasından beni indiriyor, bunu oyun tespit etmiyormu. kaç kez denk geldim tuvaletteyim kapı kapalı içeri giren yok silah sesi duyuyorum dışarıdan geliyor biz tuvalette gittik. bu ne ya , saçmalık. oyunda kontrol yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler