Cuma, Mart 29, 2024

Rockstar Red Dead Redemption 2’nin Çıkış Tarihini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games ekibi uzun zamandır geliştirmekte oldukları Red Dead Redemption 2 oyunu için nihayet resmi bir çıkış tarihi vermeyi başardı. Oyunun bekleyenleri çok olduğu gibi, yine ortaya harika bir baş yapıt çıkacak gibi. Dilerseniz şimdi Red Dead Redemption 2 için detaylara yakından göz atalım.

Oyun Ne Zaman Çıkıyor ?

Aşağıdaki görsel az önce Rockstar Games tarafından hem Twitter hem de resmi web siteleri üzerinden paylaşıldı. 28 Eylül tarihinde indirilebilecek olan oyun, 6 gün sonra akıllardaki soru işaretlerini de gidermiş olacak.

red dead redemption 2 cikis tarihi

Oyun Neler Sunuyor ?

Aşağıdaki görselden de anlayacağınız üzere oyun bizlere biraz kovboyculuk oynatacak hocalar. Zaten trailer şimdiye kadar izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Öte yandan silahlarımız eski model altı patlar, tüfek, taramalı ve benzer modeller olacak.

Öte yandan bize verilen görevler ile birlikte atların üzerinde dört nala koşacağız. Red Dead Redemption 2 hem online hemde Story modları ile karşımıza çıktığı gibi, GTA 6 çıkana kadar bizleri bir süre idare edecek gibi görünüyor.

rockstar games red dead redemption 2 002

rockstar games red dead redemption 2 003

rockstar games red dead redemption 2 004

rockstar games red dead redemption 2 005

rockstar games red dead redemption 2 006

rockstar games red dead redemption 2 007

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler