Cumartesi, Nisan 27, 2024

Black Panter Sevenlerine Müjde: Filmin İkinci Serisi Mayıs 2022’de Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor; D23’teki Studios panelinde Marvel Studios eş başkanı Kevin Feige, Black Panther 2’nin 6 Mayıs 2022’de piyasaya sürülmesinin planlandığını doğruladı. Yönetmen Ryan Coogler, ekibin doğru olanı yapmak için “zaman ayırdığını” söyledi.

Bu, Black Panther 2’yi Doğrudan Marvel’ın The Eternals gibi yeni serileri ile Thor: Love and Thunder ve Doctor Strange‘in Multiverse of Madness‘ta ki diğer dizileri arasına yerleştirir.

San Diego Comic-Con, Marvel Studios’un Marvel Sinematik Evrenin 4. Etabında gösterilme şekliyse, Disney’in iki yıllık ticaret fuarı D23, önemli filmlere devam edeceğini hatırlatıyordu.

Star Wars, cansız gişesinden sonra teatral bir mola ve Spinoffs Rogue One: A Star Wars Story ve Solo: A Star Wars Story için kritik başarıdan farklı olarak, Marvel Studios yavaşlama belirtisi göstermek yerine daha çok gelişme kaydediyor. Marvel’in yaklaşan dizilerinin çoğu doğrudan Disney + serisi ile iç içe geçecek.

Feige, Black Panther 2 gibi filmlerin WandaVision, The Falcon ve The Winter Soldier veya Loki gibi dizilerle ilgili olup olmayacağı konusunda yorum yapmadı.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler