Cuma, Nisan 26, 2024

Disney+, Obi Wan Kenobi’nin 2020’de Çekimlere Başlayacağını Doğruladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ewan McGregor, D23 Fuarında “Söylemek çok hoş geliyor” dedi; Ewan McGregor’un uzun söylentili Obi-Wan serisi resmen Disney + ‘a geliyor, şirket bu konu hakkındaki söylentileri doğruladı. McGregor, duyuru yapmak için şirketin iki yıllık kongresi olan D23’te sahneye çıktı. McGregor, “Söylemesi çok hoş geliyor” dedi.

Disney ve Lucasfilm, 2017’deki bir Hollywood Reporter hikayesine göre, başlangıçta uzun metrajlı bir tiyatro Star Wars Spinoff’u planladılar ancak iki Star Wars Spinoff filminden sonra Rogue One: A Star Wars Story ve Solo: a Star Wars Story, Disney’in umduğu gibi performans göstermedi, Daha sonra Obi-Wan yan hikayesinin masadan alındığı bildirildi.

star wars ile ilgili görsel sonucu

Üçüncü bir Spinoff filmi planlandı (Boba Fett’e odaklanmaya hazır olduğu bildirildi) ancak Disney ve Lucasfilm ilerlemeye karar verdiler. Şirket, son Jedi Direktörü Rian Johnson’dan bir üçleme ve Game of Thrones yaratıcılarından bir üçleme de dahil olmak üzere gelecekteki Star Wars sürümlerini 2021’e tekrardan ertelediler.

Hedef: 2020

Disney+ tarafından yapılan açıklamada ise Obi-Wan Spinoff için lansman tarihi henüz açıklanmadı fakat Şirket 2020 yılında serinin çekimlerine başlamayı planlıyor

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler