Perşembe, Nisan 25, 2024

Keanu Reeves ve Carrie Anne-Moss Dördüncü Bir Matrix Filmi Çekiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lana Wachowski, devam yazısını yazacak ve yönetecek; Warner Bros. Matrix serisinde dördüncü bir film olacağını duyurdu. Orijinal yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anna Moss, ikonik rollerini sırasıyla Neo ve Trinity olarak tekrarlamaya başladı. Lana Wachowski filmin devamını yazacak ve yönetecek.

Yeni bir Matrix filminin çekileceği söylentileri bu yılın başında vizyona giren John Wick: Bölüm 3 direktörü Chad Stahelski tarafından geldi. Stahelski, Wachoski kardeşlerin franchise’ta yeni bir devam filmi üzerinde çalıştığını söylemişti ancak yeni bir Matrix filmi hakkında ki söylentiler, üçüncü bölüm olan The Matrix Revolutions’ın 2003 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana sürekli konuşuluyor.

Matrix Geri Dönüyor!

Bu, sadece Lana Wachowski’nin yeni filme döndüğünü, kız kardeşi Lilly ile (orijinal üç filmi birlikte yöneten ve birlikte yazan) duyuruda bulunmadığını belirtti. Bunun yerine, senaristler Aleksandar Hemon ve David Mitchell, Lana’nın yanında senaryoyu hazırlamaya yardımcı olacaklar.

Warner Bros Pictures Group Başkanı Toby Emmerich,” Lana ile Matrix’e yeniden girmekten daha heyecanlı olamadık ” dedi. “Lana gerçek bir vizyoner — tekil ve özgün bir yaratıcı film yapımcısı – ve Matrix evreninde bu yeni bölümü yazması, yönlendirmesi ve üretmesinden heyecan duyuyoruz.” dedi.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler