Cuma, Nisan 26, 2024

Blizzcon Online Ortamda ve Ücretsiz Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Blizzard’ın yıllık Blizzcon etkinliği için planları, bu yıl Covid-19 salgınının dünya çapında yayılmasıyla bozuntuya uğradı. Şirket, etkinliği 2020 için tamamen iptal etmek zorunda kaldı ve bu, gelecekteki projelerinden bazıları için çok kötü bir darbe oldu.

Her şirket gibi Blizzard’ın da yeni yıl için planları ve o da her şirket gibi bu yeni düzene adapte olmaya çalışıyor ki şirket 2021 yılında Blizzconline ismi ile herkesin katılabileceği ücretsiz bir etkinlik planlıyor.

Blizzcon’un şenlikleri için tipik olarak evde kalanlar için burada pek bir şey değişmeyecek. Daha önce olduğu gibi, etkinliğe Battle.net istemcisi aracılığıyla canlı olarak erişebileceksiniz, böylece en son duyurular, geliştirici Soru ve Cevapları ve daha fazlası hakkında güncel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Bununla birlikte, buradaki temel fark, Blizzconline 2021’in tamamen ücretsiz olacağıdır. Daha önce, evdeki misafirlerin “tam” Blizzcon deneyimine erişim için “sanal bilet” satın almaları gerekiyordu, ancak Blizzard bu yıl biraz daha cömert hissediyor gibi görünüyor.

Etkinlikte neler olacak?

Diablo 4, Diablo Immortal, Overwatch 2 gibi oyunlar için haberler (ve belki de çıkış tarihleri) ve belki de World of Warcraft: Shadowlands’in lansman sonrası içeriğine bir göz atmayı bekliyoruz. Blizzconline 2021, 19-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek, bu nedenle bu sefer özellikle uzun bir olay olmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler