Perşembe, Eylül 19, 2024

Borderlands 4’den Beklenen Fragman!

Borderlands 4, serideki tüm ana oyunlardan sorumlu stüdyo olan Gearbox Software tarafından geliştirilmiş bir oyun. Gearbox CEO’su, Borderlands 4’ün “birkaç yıldır” geliştirildiğini aktardı.

Borderlands 4’ün duyurusu, serinin Cate Blanchett’ın başrolünde yer aldığı film uyarlamasının gişede başarısız olmasının ardından gelmişti.

Geliştiriciler Ne Söyledi:

Borderlands 4, gizemli uzaylı hazinelerini aramak için yeni gezegende patlama yapmanızı sağlayacak. Pitchford şunları söylüyor:
“Gearbox’taki ekip ve ben, orijinal oyunumuzla yağmacı nişancı türünü dünyaya tanıttığımızdan beri Borderlands ile yapmak istediğimiz çok şey var. Gearbox’taki hepimizin Borderlands 4 için büyük hedefleri var ve Borderlands’te sevdiğimiz her şeyi her zamankinden daha iyi hale getirmek ve oyunu heyecan verici yeni yönlere ve yeni seviyelere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz..”

borderlands - PC Hocası

Çıkış Tarihi Ne?

Borderlands 4 çıkış tarihi henüz bilinmiyor ancak Gearbox Software, Borderlands 4 çıkış tarihinin 2025 olacağını doğruladı, ancak geliştirici firma bir tarih vermekten kaçınmakta ısrarcı.
” Take-Two’nun 2026 Mali Yılı” nda olacağını da biliyoruz, bu nedenle sonbaharda piyasaya sürülmesini bekleniyor. Ayrıca bu, Eylül ve Ekim aylarında piyasaya sürülen temel Borderlands üçlemesiyle uyumlu bir tarih. Borderlands 3, 2019’da piyasaya sürülürken, yan ürün Tiny Tina’s Wonderland 2022’de piyasaya sürülmüştü.

BENZER:  Telegram CEO'su Pavel Durov'a Fransa'da Gözaltı

borderlands - PC Hocası

Oyun Detayları

Yapımcılar bu yeni Borderlands oyununun yapısını kökten değiştirmeyecek.

“Yeni bir gezegende yağmalanacak yeni hazineler arayan düşman ordularının arasından geçerken” “efsanevi bir Vault Hunter rolünü üstleneceksiniz” bu sebeple Borderlands 4 hala bir yağmacı nişancı oyunu olmaya devam ediyor.

Borderlands 4’e Hangi platformlardan Ulaşırız?

Borderlands 4 PC, PS5 ve Xbox Series X’te piyasaya sürülecek. 2K Games, oyunun hem Epic Game Store hem de Steam mağazalarında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Gearbox bunu kesin olarak doğrulamasa da, platformlar tanıtım fragmanında yer almadığı için Borderlands 4’ün PS4 veya Xbox One’da olmayacağı anlaşılıyor.

Buyurun Fragmana..

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler