Perşembe, Eylül 12, 2024

Xbox Series X Satışa Çıktı İşte Fiyatı

Aralarında en merak edilen modeller arasında Xbox Series X beyaz renkli dijital versiyonu yer alırken; yeni model konsol da fiziksel disk sürücüsünü kaldırarak tamamen dijital bir oyun deneyimi sağlıyor. Teknik özellik noktasında ise hiç ödün verilmeyen cihazında satış fiyatı belli oldu.

Xbox Series X cihazı AMD Zen 2 CPU ve RDNA 2 GPU gibi de güçlü işlemci ve ekran kartıyla da baştan sona donatılıyor. Bu da oyunculara 12 teraflops’luk grafik işlem gücü ve +K ve de 8K çözünürlüğe kadar da destek sağlıyor. Yeni beyaz Xbox Series X modeli de 1TB SSD depolama alanına sahip olurken bu sayede geniş oyun kütüphanesini de rahatlıkla barındırabilecek.

Cihazın ek olarak depolama ihtiyacı duyanlar için de cihaz, depolama genişletme kartları ve USB 3.1 üzerinden de harici disk desteği sunuyor. Bu süreçte tasarım açısından da yeni dijital versiyonun da orijinal modelle uyumlu ön panelde ki disk sürücüsü çıkarılırken bu sadeleştirilmiş tasarımın da estetik açıdan şık ve minimalist bir görünüm sunduğu ifade ediliyor.

BENZER:  Olmuyor ama YouTube Music Zorluyor: Tasarım Yine Değişti

Xbox Game Pass Ağustos 2024 Fiyatları

- PC Hocası

Yeni piyasaya çıkan 3 yeni model arasında da beyaz renkli series S, dijital Series X ve siyah renkli özel sürüm olan Xbox Series X yer alıyor. Bu üç konsol ABD’de 15 Ekim diğer pazarlarda ise 29 Ekim’de satışa çıkacak. Ön siparişler ise bugün başladı.

Fiyat listesi:

  • Beyaz disksiz Xbox Series X size 449,99 dolar
  • 2TB “Galaxy Black” özel sürüm Xbox Series X 599,99 dolar
  • 1TB Xbox Series S 349,99 dolar
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler