Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bosch Yeni IP Starlight Teknolojisine Sahip Kameralarını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bosch geliştirmiş olduğu Starlight teknolojisi ile birlikte düşük ışıklı ortamlarda yüksek kalitede video çekimi sağlayan güvenlik kamerası IP Starlight‘ı duyurdu. Yeni kamera serisinde amaç ön ve arka ışık dengeleme, yüksek kare hızı ve ışık hassasiyeti.

Bosch IP Starlight Kameralar Neler Sunuyor ?

Video çekmek zor iştir bilirsiniz. Biz de YouTube kanalımızda videolarımıza başlayalı 2-3 ay kadar oluyor. Her çektiğiniz videoda bir eksiklik görüp onu düzeltmek için uğraşırsınız ve çok fazla vaktinizi alır. Özellikle ışık olmadığında videoda adeta bir hiç haline dönüşebiliyorsunuz. Bosch‘da bu durumu göz önüne alarak düşük ışıklarda mükemmel görüntü çekebilmeyi hedefleyen yeni IP 6000, 7000 ve 8000 Starlight kameralarını duyurdu. Ancak bu kameralar normal çekimler için değil, güvenlik amaçlı kullanılan modeller arasında onu baştan belirtelim.

Bu kamera serisinde sabit kutu kamerası, sabit dome kamerası, hareketli dome kamerası ve zorlu çevre koşulları için hazırlanan kameralar da dahil olmak üzere geniş çeşitlilikte çözünürlük sunuyor. Starlight IP kamera serisi ön ve arka ışıklardan bağımsız olarak her türlü ışık koşulunda en iyi pozu yakalamak için 120 dB‘ye kadar yüksek dinamik aralıklara sahip olabiliyor. Aynı zamanda saniyede 60 kareye kadar hız sağlıyor.

Işık duyarlılığı konusunda da gürültü bastırma teknolojisi kullanılıyor. 1080p modelinde 0,0069 lüks, ve siyah beyaz modda ise 0,0008 lükse ulaşan bir ışık duyarlılığı elde edilebiliyor. Diğer kameralara nazaran Starlight kameralar ayrıntılı siyah-beyaz görüntüler sunabiliyor.

bosch-ip-starlight-kamera
Intelligent Video Analytics Teknolojisi

Bosch IP Starlight kamerasında bulunan Intelligent Video Analytics teknolojisi sayesinde havaalanları, çevre konumlandırmaları, geniş araziler ve trafik gözlemi gibi önemli alanlarda üst seviyede hatasız bir video analizi sağlıyor. Bu sayede nereye odaklanmanız gerektiği, kameranın nasıl ve nereye konumlandırılması gerektiği ve ışığın nasıl yansıtılması gerektiği konusunda bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Ek olarak olumsuz hava koşullarında da güvenlik durumlarını birbirinden ayırt ederek otomatik mod değiştirebiliyor.

bosch-ip-starlight-dominion
Şuanda Bosch IP Starlight kameralarının piyasa satış fiyatı ise şu şekilde;

❱ Bosch IP Starlight 6000: 895 dolar

❱ Bosch IP Starlight 7000: 2199 dolar

❱ Bosch IP Starlight 8000: 1125 dolar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler