Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Sony SNC-VB770 4K Gece Görüş Kamerası

Paylaş

silkroad gaminggentr

ISAF 2016 Sony güvenlik ürünleri kategorisinde sergilediği 4K özelliğine sahip gece görüş kamerasının tanıtımını gerçekleştirdi. Özellikle düşük ışıklarda kullanıma yönelik olarak ürettiği SNC-VB770 yüksek çözünürlük ve hassasiyet özelliklerini tanıtımı yapıldı.SNC-VB770, stand içinde özel olarak oluşturulmuş karanlık odada sergilendi. Katılımcılar, benzersiz SNC-VB770’in ışığın çok az olduğu ortamlarda bile 4K çözünürlükte tam renkli, canlı ve net ayrıntılar yakalamayı nasıl başardığını görme şansı yakaladı.

Sony SNC-VB770 4K Neler Sunuyor ?

Bu yılın Mart ayında duyurulan kameranın tam kare 35 mm 12 MP Exmor® CMOS sensörü, zifiri karanlığa yakın koşullarda geleneksel kamera sensörlerinden önemli oranda daha fazla ışık yakalıyor, ışığın az olduğu ortamlarda hassasiyet ve görüntü kalitesi açısından insan gözünün kapasitesini aşan yetenekler sunuyor.

Bu sayede, gece görüş kamera sistemi kuran sistem entegratörlerinin sık karşılaştığı büyük hacim, yüksek ısı, ağır maliyet, düşük çözünürlük problemleri aşıldığı gibi ayrıca yüksek çözünürlüğün getirdiği yüksek veri iletimi ve depolama külfetini azaltan akıllı lırpma ve akıllı kodlama yazılımları kamera üzerinde hazır geliyor. Bu özelliklerin hepsi zorlu operasyonlara sahip şehir izleme, kritik altyapı ve taşımacılık pazarları için ideal çözümler sağlayacağı düşünülmekte.

610_8446

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler