Cuma, Nisan 19, 2024

Bu kadar ucuz fiyata kablosuz kulaklık Redmi AirDots S satışa çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan Redmi her bütçeye uygun yeni kablosuz kulaklığını satışa sundu. Gelin Redmi AirDots S hakkında detaylı bir inceleme yapalım.

Xiaomi’nin alt markalarından olan Redmi, uygun fiyatı ile dikkat çeken yeni kablosuz kulaklığını satışı çıkardı. Bence bu fiyata kaçırılmayacak bir fırsat 🙂

redmi airdots s 4

Redmi AirDots S Teknik Özellikleri

Redmi AirDots S ismiyle piyasaya sunulan uygun kulaklığın teknik özellikleri şu şekilde,

  • 7.7mm sürücülere sahip olan bu kulaklık, DSP gürültü engelleme özelliği, dokunmatik kontroller gibi ekstra özellikler sunmakta.
  • Pil konusunda kendisini geliştiren firma, Redmi AirDots S için tek sarj ile 4 saate kadar aktif kullanım sunuyor. Sarj kutusu ile beraber bu süre 12 saate kadar çıkmakta.
  • IPX 4 sertifikası olan kulaklık, su sıçramalarına ve terlemelere karşı dayanıklı.

Redmi’nin yeni kablosuz kulaklığında en çok dikkat çeken bence bu özellikleri sunmuş olduğu gibi de fiyatı dikkat çekmekte. Redmi AirDots S sadece 14 dolar. Bizim ülkemizde ise bu fiyat hemen hemene 100 TL bandında olacaktır. Kulaklık ilk olarak Çin’de satışa çıktı. İlerideki günlerde ise bizim ülkemize hatta global olarak diğer ülkelerde de satışa çıkacaktır.

Şahsen bu fiyata güzel pil ömrü, IPX 4 sertifikası ve kablosuz bir kulaklık sunması büyük bir avantaj, çoğu bütçeye uygun olduğunu düşünüyorum. Sizin şahsi görüşleriniz nelerdir?

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler