Cuma, Nisan 26, 2024

Twitter, Facebook ve WhatsApp çöktü mü?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün gelen geribildirimlere ve internet aramalarına göre, kullanıcılar Twitter, Facebook ve WhatsApp’deki hesaplarına erişmekte ve mesaj göndermede sıkıntı yaşıyor. Peki son durum nedir; Twitter, Facebook ve WhatsApp gerçekten çöktü mü?

Popüler sosyal medya ve mesajlaşma uygulamalarının başında olan WhatsApp, Facebook ve Twitter’da kullanıcılar bugün erişim sıkıntıları yaşamaya başladı.

0x0 whatsapp coktu mu whatsappta sorun mu var 1586951826268

Yukarıda görülebileceği üzere Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya gibi ülkeler WhatsApp’ta sıkıntı çeken ülkeler arasında. Ülkemizde ise İstanbul’da büyük bir oranda veri yoğunluğu olduğunu görebilmekteyiz. Aynı şekilde; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih SAYAN’ın yaptığı açıklamaya göre “WhatsApp, Facebook gibi sosyal medya servislerinde dünya çapınca olan bir sorun yaşanmakta olup, Türkiye’deki kullanıcılar da bundan dolayı etkilenmektedir”.

social media

BTK açıklama yaptı mı?

BTK tarafından şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama gelmedi. BTK tarafından resmi bir açıklama geldiğinde güncel bilgileri sizinle paylaşacağız.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler