Cumartesi, Nisan 27, 2024

Cadillac Üreteceği Elektrikli Aracın Resimlerini Paylaştı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomotiv sektörün de yeni bir rekabet kulvarı haline gelen elektrikli otomobiller tüm markaların üzerinde çalışmalar yaptığını ve 2019 yılı içerisinde piyasaya sürmek istedikleri modeller haline geldi. ABD’li otomobil devi Cadillac paylaştığı yeni konsept elektrikli otomobili ile görücüye çıkartmış oldu. Aracın görünümünden elektrikli bir SUV olduğunu görebiliyoruz. 

Aracın Teknik Özellikleri Paylaşılmadı

Cadillac, görsellerin ötesinde hiçbir detay paylaşmadı. 2019 Detroit Otomobil Fuarı’nda XT6 sunumundan hemen sonra servis edilmesi elektrikli otomobil konusunda Cadillac’ın ne kadar ciddi olduğunu göstermiş oldu.

cadillac ev crossover

GM’in Cadillac’ı ilk kullanacak olan EV platformu, şirketin nispeten kısa bir tasarım ve geliştirme süresiyle müşteri tercihlerine hızlı bir şekilde yanıt vermesini sağlayacak şekilde esnek olacak. Cadillac portföyü sonuçta bu mimariden çıkarılacak çeşitli body stillerinden faydalanacak.Genel olarak, Cadillac 2021’e kadar her altı ayda bir, yaklaşık olarak yeni modeller tanıtacak.

cadillac ev crossover 1

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler