Salı, Ekim 22, 2024

Call of Duty 2023 için Ekran Görüntüleri Sızdı

Call of Duty 2023 sessiz sedasız bir şekilde geliştiriliyor. Oyunun ne zaman geleceği konusunda net bir bilgi yok ama kulislerde dolaşan bilgilere göre yapım için hazırlık büyük. Öyle ki yavaş yavaş sızıntılar gelmeye de başladı. En son oyuna ait olduğu iddia edilen yeni görseller yayınlandı.

Ekran görüntüsü şeklinde yayınlanan görseller akıllarda da soru işareti bıraktı desek yeridir. Zira söz konusu görsellerde grafik kalitesinin bir hayli düşük olduğunu görüyoruz.

Call of Duty 2023 Ne Zaman Çıkacak?

Yayınlanan görsellerde oyun içi görüntüleri bir hayli kalitesiz grafikleri işaret ediyor. Mevcut COD oyunlarıyla karşılaştırdığımız zaman yapımın görüntü kalitesi ciddi derecede geri planda.

BENZER:  Xbox Partner Preview'de Duyurulan Bütün Oyunlar ve Fragmanları

Muhtemelen oyun henüz tam anlamıyla hazır olmadığı için görsellerde grafik kalitesi de çok yüksek seviyede değil. Yapım çıktığı zaman grafikler konusunda muhtemelen çok daha iyi bir deneyim sunulacak.

Call of Duty 2023

Oyunun ne zaman çıkacağı konusuna gelecek olursak, şimdilik bu konuda net açıklamalar yok. Fakat sektörün önde gelen isimlerinden oyunun çıkış tarihi için yapılmış tahminler var.

En son Tom Henderson bu konuda paylaşımlar yapmış ve oyunun Kasım ayında çıkacağını söylemişti. Resmi açıklama ne zaman gelecek göreceğiz.

Call of Duty 2023

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler