Cumartesi, Nisan 20, 2024

Call of Duty Mobile’ın İndirme Rakamları Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce süpriz bir şekilde karşımıza çıkan Call of Duty Mobile  büyük bir başarıya ulaştı. Oyunu indiren kullanıcılar oyun ile alakalı oldukça olumlu geri dönüş sağladı. Öyle ki Call of Duty Mobile’ın PUBG Mobile‘ı tahtından edeceği de söyleniyor.

 pchocasi.callof

 

Oyunun yapımcısı olan Tencent’in paylaştığı veriler sonucu mobil oyun sektörünün hala güçlü olduğu dikkatleri çekti. Açıklanan verilere göre App Store ve Play Store‘da Call of Duty Mobile 20 milyondan fazla indirildi. Kısa süre içerisinde ün kazanan Call of Duty Mobile App Store’da en popüler uygulamalar arasında yer almayı başardı.

Dikkat çekici grafikleri ve akıcı arayüzü ile oyuncular oyundan beklediğini bulabildi. Şu anlık beta sürümünde olan Call of Duty Mobile‘ın yayınlayacağı güncellemeler ile oyuna yeni haritalar eklemesi bekleniyor.

Bilindiği üzere Call of Duty Mobile’ın yayınlandığı gün oyunda bağlantı hataları yaşanıyordu. Oyun yapımcıları gelen şikayetler sonrası bağlantı sorununu kısa bir sürede çözmüştü. Biz ekip olarak oyunu çok beğendik. Siz oyunu nasıl buldunuz ? 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler