Perşembe, Nisan 25, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 Detayları Açıklandı! Fiyat ve Bilgiler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir tanıtımı beklediğimiz Call of Duty Modern Warfare 2 için sonunda duyuru yapıldı. Seriyi yeni bir nesle taşıyacağı söylenen oyun için verilen bilgiler ise hevesimizi arttırdı desek yeridir.

Hala netlik kazanmayan noktalar var ama artık yapım hakkında çok daha fazla şey bildiğimizi söyleyebilirim. O zaman hiç zaman kaybetmeyelim ve oyun hakkında bildiğimiz yeni detayları sizlerle paylaşalım.

Call of Duty Modern Warfare 2, Seriye Yeni Bir Soluk Getirecek

Geliştirici Infinity Ward tarafından yapılan açıklamalara göre bu oyunla beraber seriye yeni bir soluk gelecek. Seri 2.0 nesli olarak güncellenecek deniyor. Artık oyun çıktığı zaman deneyeceğiz ve bu söylemler ne kadar gerçek göreceğiz.

Şimdiye kadar sunulmuş en iddialı Call of Duty oyunu olarak tanımlanan yeni yapımın detaylarına geçtiğimiz zaman ilk karşımıza çıkan savaş ekibi olacak.

Oyun Modern Warfare 2019 serisinin devamı niteliğinde olacak. Task Force 141 ekibini yeniden göreceğimiz oyunda;

  • Kaptan John Price
  • Kyle “Gaz” Garrick
  • Simon “Ghost” Riley
  • John “Sabun” MacTavish
  • Ve yeni ekip üyesi Meksika Özel Kuvvetlerinden Albay Alejandro Vargas karakterleri olacak.

Tam olarak konu açıklanmadı ama ekibimiz yine suç kartelleriyle mücadele edecek. Üstelik hikayenin tek bir bölgede değil de küresel olarak ele alınacağı söylendi. Yani Asya, Avrupa ve Amerika’da görevler göreceğiz ve dünyayı dolaşarak operasyonlara katılacağız. Kara, deniz ve hava görevleri de olacak. Artık hangi araçların kullanılabileceğini bilemiyoruz.

Call of Duty Modern Warfare 2

Oyunda 3 Farklı Mod Karşımıza Çıkacak

Yapımda oyun modları konusunda da 3 farklı modun karşımıza çıktığını göreceğiz. Call of Duty Modern Warfare 2, tek kişilik standart senaryo modu, hikaye tabanlı ve eşli oynanabilecek Spec Ops modu ve çok oyunculu olmak üzere modlar sunacak.

Artık bu modlarda nasıl bir oyun deneyimiyle karşı karşıya olacağımızı da oyun yayınlandığı zaman göreceğiz.

Oynanış Konusunda Yenilikler

Oyun motoru konusunda bir değişim olmadığı söylendi ama oyun grafiksel anlamda da çok geliştirilmiş olacak. Muhtemelen sistemleri bir hayli zorladığını göreceğimiz yapımda yeni bir fiziksel tabanlı malzeme sistemi göreceğiz.

Daha gelişmiş AI ile karşımıza çıkacak olan oyun, farklı savaş taktikleri, yeni silah tutuş dinamikleri ve yenilenmiş olan grafikleriyle karşımıza çıkacak.

Tabii ki şu an için bu konuda daha fazla detay belli değil ama şunu da söyleyebiliriz ki paylaşılan görsellerde grafikler harika duruyor. Özellikle oyun içi atmosferin çok iyi olacağını anlıyoruz.

Tabii ki görseller ve oyun içi videoların ne kadar gerçeği yansıttığını da ancak oyun yayınlandığı zaman göreceğiz.

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 Ne Zaman Çıkacak?

Tüm bu özellikleri ve çok daha fazlasıyla beraber oyun 28 Ekim tarihinde çıkış yapacak. PS5, PS4, Xbox Series X ve S, Xbox One ve PC için yayınlanan oyunun bir de müjdesi var.

Yıllar sonra yapım Steam platformuna dönmüş durumda. Hatta ön siparişleri de açıldı. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 Fiyatları Nasıl?

İşte en kötü kısmın burası olduğunu söylemek lazım. Şu an Steam üzerinden fiyatları kontrol ettiğim zaman standart paketin fiyatının 699 TL olduğu gözüküyor.

Vault Edition paketini tercih edenler ise 869 TL gibi bir ödeme yapmak zorunda kalacak.

Fiyatlar yüksek. Artık kampanya kovalamak gerekecek. Bakalım bu fiyata oyun ne kadar satacak.

https://youtu.be/r72GP1PIZa0

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler