Perşembe, Nisan 25, 2024

Call of Duty Modern Warfare 2 için Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre önce çıkış tarihi açıklanan ve tanıtım videosu yayınlanan Call of Duty Modern Warfare 2, Summer Game Fest 2022 etkinliğinde de boy gösterdi. Oyun için zaten birçok detay açıklanmıştı ama etkinlik kapsamında bir de oyun içi videosu yayınlandığını gördük.

Dark Water görevine odaklanılan yeni oynanış videosu, bize oyunun nasıl bir havada olacağını da net olarak gösteriyor.

Call of Duty Modern Warfare 2 Oynanış Videosundaki Detaylar

Videoda bir okyanus görevine çıktığımızı görüyoruz. Ortam çok karanlık ve bir fırtınanın tam ortasındayız. Görevi gerçekleştirmek için botlarla okyanus üzerindeki tesise gizlice sızıyoruz.

Tabii ki tek başımıza değiliz ve ekibimiz de bizimle beraber görevde. İlk etapta sessiz sedasız girdiğimiz tesiste, kısa süre sonra çatışma başlıyor.

Genel olarak yapıya baktığımız zaman, grafiksel açıdan oyunun gerçekten gerçekçi olduğunu söyleyebiliriz. Yağmur damlalarının gözünüze çarpması detayı bile düşünülmüş.

Tabii ki bölüm biraz karanlık olduğu için her detayı seçmek mümkün olmuyor ama grafiklerde istenen verilecek diyebiliriz.

Dikkat çekecek olan diğer kısım ise tim olarak hareket ediyor olmamız. Tek başınıza oradan oraya koşturmak yerine Call of Duty ruhuna uygun bir şekilde timimiz ile hareket ettiğimizi görüyoruz.

Yaklaşık olarak 9 dakikalık videoyu yukarı ekliyorum. Call of Duty Modern Warfare 2 için ilk izlenimlerinizin nasıl olduğunu siz de yorumlara eklemeyi unutmayın. Oyunun 28 Ekim tarihinde çıkacağını da bir kez daha hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler