Pazar, Eylül 8, 2024

Call of Duty Modern Warfare 3 için Net Game Pass Tarihi Ortaya Çıktı

Call of Duty Modern Warfare 3 uzun bir süre sonra Game Pass platformuna geliyor. Son sızıntılara göre oyun bu hafta platforma eklenmiş olacak.

Paylaş

Call of Duty oyunlarının Game Pass sistemine dahil edileceği açıklandığından beri, Microsoft’un oyunları ne zaman sunacağı konusunda yapılacak açıklamalar bekleniyor. Bu konuda ilk resmi açıklama Black Ops 6 için gelmişti. Oyunun çıkış yaptığı ilk gün sisteme gireceği açıklanmıştı. Şimdi ise Call of Duty Modern Warfare 3 için bir tarih gözüktü.

Henüz resmi bir açıklama yok ama gelen bilgilere göre oyun bu hafta Game Pass platformundaki yerini alacak.

Call of Duty Modern Warfare 3 Ne Zaman Game Pass Platformuna Gelecek?

Oyunun ne zaman platforma ekleneceği konusuna resmi açıklama olmadığını bir kez daha hatırlatarak son sızıntıya geçelim. Microsoft’a yakın kaynaklara göre oyun 24 Temmuz tarihinde Game Pass kütüphanesine eklenecek.

BENZER:  Call of Duty Warzone Mobile için Çıkış Tarihi Duyuruldu

24 Temmuz 2024 tarihinde konu hakkında Microsoft’un bir açıklama yayınlayacağı ve oyunun platforma gelişini kutlayacağı söylenmekte.

Call of Duty Modern Warfare 3

Bu demek oluyor ki çok yakında yeni bir duyuru göreceğiz. Tabii ki sızıntıların doğru olduğunu kabul edecek olursak bu durum böyle. Zaten COD oyunlarının Game Pass’e eklenmesi bekleniyor ama buna MWIII yapımından başlanıp başlanmayacağı net değildi.

Çok bir zaman kalmadı. Bu iddialar ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış kısa süre sonra öğreneceğiz. Microsoft beklenen açıklamayı yapacak olursa bir kez daha güncelleme yaparız.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler